Γάμοι 
Στις 27.4.22 ο Νίκος Καράλης γιος της Μαριλένας Βολανάκη,  και η Μαρίνα Κουρνιανού παντρεύτηκαν στο Ρέθυμνο. 

Στις 21.5.22 ο Δήμος Βολανάκης του Μανώλη και η Ολυμπία Σελιανάκη παντρεύτηκαν στον Πετρέ Ρεθύμνου. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Κονταρός.
Στις 4.6.22 Ο Χρήστος Βολανάκης του Γεωργίου και της Πόπης και η Άντζη Σπανού παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.
Στις 2.7.22 η Φερενίκη Λιοδάκη του Γεωργίου και της  Γεωργίας, και ο Σήφης Σηφακάκης παντρεύτηκαν στο Ρέθυμνο. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο 《Γεράνι Παλλάς 》.
Στις 20.7.22 ο Γιώργης Τζωρτζάκης του Στέλιο και της Ευτυχίας και η Εύα Πιτσιδιανάκη παντρεύτηκαν στη Νίθαυρη. Ακολούθησε γλέντι στη πλατεία του χωριού.
Στις 22.7.22 ο Γιώργης Φωτάκης του Αντώνη και της Ελένης και η Μπρικάκη Βαρβάρα παντρεύτηκαν στο Ρέθυμνο. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο 《Μέγαρο 》.
Στις 29.7.22 ο Θεόδωρος Βολανάκης του Μανώλη και της Στασούλας και η Σοφία Αγγελάκη παντρεύτηκαν στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο 《Αδαναλόγλου 》στην Ανάβυσσο.
Στις 30.7.22 η Μαρία Βολανάκη του Μανώλη (φούρναρη) και της Νίτσας και ο Μιχάλης Μαυρογιαννάκης παντρεύτηκαν στο Αποδούλου. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο 《Αυγερινός 》στο Πετροκεφάλι.
Στις 20.8.22 ο Γιάννης Τρουλινός του Νίκο και της Αθηνάς και η Αντωνία Σκουλούδη παντρεύτηκαν στο Γάζι Ηρακλείου. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο 《Κουρήτες 》στην αίθουσα 《Αμάλθια 》.
Στις 21.8.22 η Βιργινία Ψαρουδάκη του Γεωργίου και της Μαρίας και ο Αλέξης Μελιδώνης παντρεύτηκαν στο Ρέθυμνο.
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εύχεται στους νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους.
Γεννήσεις 
Στις 27.4.22 η Αρετή Μητσοπούλου της Χρισούλας και του Τάκη και ο Χρήστος Μπαντεχάκης απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι.
Στις 23.5.22 η Γωνιωτάκη Πελαγία, Πρεσβητέρα, και ο Γρηγόρης Ζαχαριουδάκης Ιερέας του χωριού μας απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Στις 30.6.22 ο Χρήστος Βολανάκης του Γεωργίου και η Άντζη Σπανού απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Βαπτίσεις
Στις 27.4.22 ο Νίκος Καράλης γιος της Μαριλένας Βολανάκη και η Μαρίνα Κουρνιανού βάπτησαν την κόρη τους και της έδωσαν το όνομα Μαριλένα.
Στις 21.5.22 στο Ρέθυμνο ο Δήμος Βολανάκης του Μανώλη και η Ολυμπία Σελιανάκη βάπτησαν την κόρη τους και της έδωσαν το όνομα Σπυριδούλα.
Στις 16.7.22 στο Ρέθυμνο η Φανή Ψαρουδάκη του Κωστή και της Λίτσας και ο Λουκάς Γαργαλάκος βάπτησαν το γιό τους και του έδωσαν το όνομα Δημήτρης και Χρυσοβαλάντης.
Στις 21.8.22 στο Ρέθυμνο η Βιργινία Ψαρουδάκη του Γεωργίου και της Μαρίας και ο Αλέξης Μελιδώνης βάπτησαν το γιό τους και του έδωσαν το όνομα Νίκος.
Στις 21.8.22 η Ελίνα Παπαγιαννάκη του Μανώλη και της Γεωργίας και ο Κριστόφ βάπτησαν την κόρη τους και της έδωσαν το όνομα Γεωργία.
Το Δ.Σ.του Συλλόγου μας εύχεται στους γονείς να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα.
Επιτυχίες
Η Ειρήνη Αλυσσανδράκη του Μανώλη και της Στέλλας πέτυχε στη Σχολή Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Ο Δημήτρης Κατεχάκης γιος της Ιωάννας Γ. Ψαρουδάκη πέτυχε στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Ο Άγγελος Λίτινας του Σπύρο και της Αργυρός πέτυχε στο Δ.Ι.Ε.Κ Αποκορώνου με ειδικότητα Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας.
Ο Αριστείδης Λίτινας του Σταμάτη και της Ρένας  πέτυχε στο τμήμα Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
Ο Μιλτιάδης Μαυροφοράκης εγγονός της Ελευθερίας  και του Κυριάκο Βεγλιρή, πέτυχε στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. Ο Κυριάκος και η Ελευθερία Βεγλιρή (κόρη Παττακομανώλη)εύχονται στον εγγονό τους προτεύσαντα στη Σχολή,  ότι καλύτερο, και με καλό στο  πτυχίο.
Ο Νικόλας Παττακός του Μανώλη πέτυχε στο τμήμα Νομικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.
Ο Νικόλας Σταυρουλάκης του Γεωργίου και της Κικής πέτυχε στο τμήμα Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
Το Δ.Σ.του Συλλόγου μας εύχεται στα παιδιά καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.
Αποφοίτηση
Η Εμμανουέλα Μαλεφιτσάκη του Αντώνη και της Αθηνάς, αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας της Κύπρου.
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας της εύχεται καλή σταδιοδρομία.
Πένθη 
Στις 11 Μαΐου 2022 πέθανε και κηδεύτηκε στο Αποδούλου η Στέλλα Φωτάκη Ψαρουδάκη (Δασκάλα).
Στις 23 Ιουνίου πέθανε και κηδεύτηκε στο Αποδούλου ο Ιερέας Κωνσταντίνος Βολανάκης.
Το Δ.Σ.του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους.
Αριθμός Προβολών: 79