Γενικά

Στις 15 Ιουλίου 2022 εορτάστηκαν στο χωριό μας οι Άγιοι Κηρύκος και Ιουλίτα, πολιούχοι του χωριού μας. Την Θεία λειτουργία παρακολούθησαν πολλοί πιστοί και παιδιά από τα γύρω χωριά παρά τις ειδικές συνθήκες λόγω επιδημίας Covid-19. Ο πολιτιστικός σύλλογος εύχεται σ’ όλους υγεία και χαρά.

Γάμοι

Ο Νικόλαος Τζουλάκης υιός του Σταύρου και της Παρασκευής Τζουλάκη και η Ευαγγελία Τσακιράκη παντρεύτηκαν στις 26 Αυγούστου του 2022 στα Χανιά.

Ο πολιτιστικός σύλλογος τους εύχεται να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Επιτυχίες

Ο Ξενοφών Ματθαίου Πατεράκη εγγονός του Ξενοφώντα και της Αικατερίνης Πατεράκη εισήχθη στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Καλαμάτας.

Η Αικατερίνη Ματθαίου Πατεράκη έλαβε το πτυχίο από το τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ρεθύμνου.

Η Ευαγγελία Σιγανού κόρη του Διογένη πέτυχε στη σχολή πολιτικών μηχανικών του ΕΜΠ συγχαρητήρια από το παππού τής Μανώλη.

Ο πολιτιστικός σύλλογος τους εύχεται θερμά συγχαρητήρια.

ΠΕΝΘΗ

1. Στις 2 Ιουλίου 2022 απεβίωσε η Στυλιανή χα Κυριάκου Παττακού ετών 95 και ετάφη στο χωριό μας.2. Στις 24 Ιουλίου απεβίωσε στην Αθήνα η Αναστασία συζ. Χρήστου Βούρου ετών 87, θυγατέρα του Γεωργίου και Στυλιανής Δασκαλάκη και ετάφη στην Αθήνα.

3. Απεβίωσε στις 31 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα ο Διογένης Βεγλιρής του Παντελή και κηδεύτηκε στις 6 Αυγούστου στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Η ένωση Λαμπιωτιανών Αθήνας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις κόρες του Μαρία και Ιωάννα, τα εγγόνια του και όλους τους συγγενείς. Η ένωση Λαμπιωτιανών Αθήνας κατέθεσε 30 ευρώ αντί στεφάνου στο Αμαριώτικο σπίτι.

4. Απεβίωσε στις 31 Αυγούστου στις Λαμπιώτες ο Βενιζέλος Κουγιεντάκης του Νικολάου και κηδεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου στο κοιμητήριο στις Λαμπιώτες. Η ένωση Λαμπιωτιανών Αθήνας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγο του Κατίνα και στους δύο γιούς του, Ιωσήφ και Αναστάσιο και όλους τους συγγενείς. Η ένωση Λαμπιωτιανών Αθήνας κατέθεσε 30 ευρώ αντί στεφάνου στο Αμαριώτικο Σπίτι.
Από τον πολιτιστικό σύλλογο θερμά συλλυπητήρια .
Αριθμός Προβολών: 40