ΝΕΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Την Κυριακή 30/8/2020, βάφτισαν τα δύο παιδιά τους, ο Μάρκος Μηναδάκης και η Μαριλένα Κοτζαμπουζούκη στο εκκλησάκι του Αγ. Στεφάνου στην Παντάνασσα. Τα ονόματα των νεοφώτιστων Στέφανος και Ελένη. Νονοί, οι Γιάννης Στριλιγκάς και Αντώνης Αλεξάκης. Ακολούθησε, γλέντι στον «ΔΡΥΜΟ»  Ευχόμαστε να ζήσουν.

ΚΗΔΕΙΕΣ

Στις  30-7-2020 πέθανε και κηδεύτηκε στη Παντάνασσα ο Δημήτρης Χαρ. Ιερωνυμάκης ετών 80.  Εκ μέρους του Συλλόγου της Παντάνασσας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό Καίτη στα παιδιά, στα εγγόνια στα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς.

Στις 25/8/2020 πέθανε και κηδεύτηκε στη Παντάνασσα η Βικτώρια Χαροκόπου το γένος Καραπιδάκη, ετων 93.  Εκ μέρους του Συλλόγου της Παντάνασσας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά, στα εγγόνια στα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς.

Την 1/9/2020 πέθανε και κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Αγ. Βασιλείου στο Περιστέρι, η Στέλλα Νικολ. Χατζιδάκη. Εκ μέρους του Συλλόγου της Παντάνασσας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην μητέρα της, στα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς.

Στις 4/9/2020, πέθανε και κηδεύτηκε στην Παντάνασσα η Μέλπω Δημ. Ιερωνυμάκη, ετών 45. Εκ μέρους του Συλλόγου της Παντάνασσας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιο της  Στέλιο Φιλιππάκη, στους γονείς της Δημήτρη και Καλλιόπη, στα αδέλφια της, Νικήστρατο και Χαρίκλεια, Μαρία και Κυριάκο, Τίτο,  και τους λοιπούς συγγενείς.

Αριθμός Προβολών: 61