ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ,ΔΡΥΓΙΕΣ,ΧΟΡΔΑΚΙ

ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ

 

«Η ΚΑΛΟΕΙΔΕΝΑ»                                                           

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1969

 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Στις 24/06/2020 ο Νίκος Αποστολάκης γιός της Βαγγελιώς Κουγιτάκη και η σύζυγος του Μαργαρίτα Σπινθάκη απέκτησαν το πρώτο τους  παιδί αγοράκι.

Στις 20/07/2020 ο Αντώνιος Κατσαντώνης του Στέλιου και της Αριστέας και η σύζυγος του Αντωνία Περάκη  απέκτησαν το δεύτερο  τους  παιδί κοριτσάκι.

Στις 27/07/2020 η Ξένια Κατσαντώνη του Μανώλη και της Ασημένιας και ο σύζυγος της Ελευθέριος Παπαδοσπυριδάκης απέκτησαν το πρώτο  τους  παιδί κοριτσάκι.

Στις 12/09/2020 ο Γεώργιος Διαμαντάκης του Βαγγέλη και της Γεωργίας και η σύζυγος του Κυριακή Κοιλιά απέκτησαν δίδυμα αγοράκια.

Στις 14/10/2020 ο Χάρης Σκούρας του Ηλία και της Αγάπης (Παττακού) και η σύζυγος του Μαρία Ηλιάδου απέκτησαν το δεύτερο  τους  παιδί κοριτσάκι.

Ο Σύλλογος μας εύχεται , να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

ΒΑΠΤΙΣΗ

 

Στις 19/07/2020 στην Ιερά Μονή Της Καλόειδενας στο Άνω Μέρος ο Θέμης Σοφιαδάκης του Μανώλη και της Νεκταρίας και η σύζυγος του Μάρω Γαλλιού βάπτισαν το αγοράκι τους και του έδωσαν το όνομα Μανώλης. Ακολούθησε γεύμα και γλέντι στον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο.

Στις 29/08/2020 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλης Αθήνας η Ευγενία Πάσσαρη του Γιάννη και της Αριστέας (Μιχαλάκη) και ο σύζυγος της Γιάννης Σύρος  βάπτισαν το αγοράκι τους και του έδωσαν το όνομα Λέανδρος-Σπύρος.

Στις 18/10/2020 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο νησάκι της Σπιναλόγκας ο Κωνσταντίνος Κεραμιανός του Γιάννη και της Ρέμης και η Αθηνά Τραντά βάπτισαν το κοριτσάκι τους και της έδωσαν το όνομα Χρυσή.

Ο Σύλλογος μας εύχεται , να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

 

ΓΑΜΟΙ

 

Στις 09/09/2020 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Μεθιστή στο νησάκι της Γαύδου παντρεύτηκαν ο Γιάννης Γαρτζολάκης του Μάρκου και της Μαρίας (Διαμαντάκη) και η  Νατάσσα Πεχλιβανίδου.

Ο Σύλλογος μας εύχεται στους νιόπαντρους , να ζήσουν ευτυχισμένοι.

 

 

 

 

ΠΕΝΘΗ

Στις 04/07/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου η συγχωριανή μας Ολυμπία Κεραμιανού χήρα Γεωργίου σε ηλικία 97 ετών.

Στις 07/07/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στην Αθήνα η Ρένα Φραγκουδάκη-Διακομοπούλου (κόρη του Γεώργιου Φραγκουδάκη του στρατιωτικού γιατρού) σε ηλικία 88 ετών.

Στις 11/07/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου η συγχωριανή μας Ελένη Γαλάνη χήρα Στεφανή σε ηλικία 81  ετών.

Στις 14/07/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στον Πειραιά ο συγχωριανός μας  Εμμανουήλ Τσαχάκης χήρος Ελισάβετ Λινοξυλάκη σε ηλικία 86 ετών.

Στις 31/08/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου ο συγχωριανός μας Αντώνης Τζίτζικας του Ιωάννη (Μπαχραντώνης) σε ηλικία 93 ετών.

Στις 04/10/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στη Αγία Παρασκευή Αμαρίου  η Αγγελική Μαθιουδάκη-Μαλιαρού (του Μιχάλη και της Ειρήνης Παττακού) σε ηλικία 75 ετών.

Στις 06/10/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου ο συγχωριανός μας Γεώργιος Μαθιουλάκης του Αντωνίου σε ηλικία 87 ετών.

Στις 07/10/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στην Αθήνα ο συγχωριανός μας Γεώργιος Μπαγουράκης του Γεωργίου  σε ηλικία 76 ετών.

Στις 07/10/2020 έφυγε από την ζωή και κηδεύτηκε στο Άνω Μέρος Αμαρίου ο συγχωριανός μας Γεώργιος Καπαρός του Απόστολου  σε ηλικία 64 ετών.

Στις 14/11/2020 έφυγε από την ζωή η συγχωριανή μας  Ήρα Χατζηδάκη χήρα Εμμανουήλ σε ηλικία 94 ετών.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι..

(Με αλφαβητική σειρά για όσους έχουμε ενημερωθεί. Επιπλέον επιτυχόντες θα δημοσιευτούν στο επόμενο τεύχος).

 

1.Δερμιτζάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ και της Μαρίας (Μπαγουράκη)

(Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Σχολή Θετικών Επιστημών, Τμήμα Φυσικής). 

2.Κυριαζή Ευαγγελία του Γεωργίου και της Μαρίας Γωνιωτάκη.

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο,(Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας ,Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής). 

3.Λεμονάκη Ελένη του Κωνσταντίνου και της Σοφίας.

Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, (Σχολή Φιλοσοφική , Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών). 

4.Μαρκουλάκη Μαρία του Τίτου και της Στυλιανής.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών(Σχολή Οικονομικής Επιστήμης).

 5.Μπαγουράκης Άγγελος του Αθανασίου και της Αικατερίνης (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λαμία, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Φυσικοθεραπείας). 

6.Φουρφουλάκη Μαρία του Εμμανουήλ και της  Ελευθερίας.

 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  Αθηνών (Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Νοσηλευτικής).

 

    

ΕΥΧΕΣ

 

<<Σε μια δύσκολη για όλους εποχή η μεγάλη συμμετοχή  και η στήριξη σας  μας δίνει δύναμη και ικανοποίηση και δείχνει ότι έχουμε όλοι μας την θέληση  να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία>>.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας <<Η Καλόειδενα>>,  εύχεται σε όλους μας  καλή δύναμη, Καλά Χριστούγενα ευτυχισμένες γιορτές και  στους μαθητές,σπουδαστές μας  στην <<νέα>> σχολική χρονιά, καλή πρόοδο.

Υγεία, αγάπη και ελπίδα σε όλους μας.

 

Με το καλό να σμίξουμε στις προσεχείς εκδηλώσεις μας.!!!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Φωτογραφίες και βίντεο από τις  εκδηλώσεις μας έχουν αναρτηθεί στο Facebook, προφίλ  ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

Ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση το Δ.Σ.!!!

Αριθμός Προβολών: 275