ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΑΚΑΡΙ

Θάνατοι συγχωριανών μας

 1. Απεβίωσε το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 η Γιαννακουδάκη Κυριακή (χήρα Ιωάννου) το γένος Ταταράκη Γεωργίου σε ηλικία 84 ετών. Η κηδεία της Κυριακής έγινε στο Γερακάρι.
 2. Απεβίωσε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ο Παπαγιαννάκης Δημήτριος Ιωάννου (εγγονός του Αμερικάνου) σε ηλικία 50 ετών. Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.
 3. Απεβίωσε το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 η Ακουμιανάκη Φωτεινή (χήρα Γεωργίου Μιχ. Ακουμιανάκη) σε ηλικία 62 ετών. Η κηδεία της Φωτεινής έγινε στο Γερακάρι.
 4. Απεβίωσε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 ο Δασκαλάκης Γεώργιος του Νικολάου (σύζυγος της Ευαγγελίας Μιχ. Ανδρουλάκη) σε ηλικία 71 ετών. Η κηδεία του Γεωργίου έγινε την Τρίτη στους Αγίους Τέσσερεις Μάρτυρες στο Ρέθυμνο. Ο Γεώργιος ήταν βασικό στέλεχος της βυζαντινής χορωδίας του ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων και καθηγητής στο επάγγελμα.
 5. Απεβίωσε τον Ιούλιο ο Ταταράκης Δημήτριος του Εμμανουήλ. Η κηδεία του Δημητρίου έγινε στην Αθήνα. Ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα και διετέλεσε δικηγόρος του συλλόγου μας.
 6. Απεβίωσε το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 ο Ακουμιανάκης Δημήτριος του Γεωργίου (Μαγοδημήτρης) σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του Δημητρίου έγινε στο Γερακάρι.
 7. Απεβίωσε την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 ο Ακουμιανάκης Μανούσος – Σταύρος του Σταύρου σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του Μανούσου – Σταύρου έγινε στο Γερακάρι.
 8. Απεβίωσε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου  2020 ο Ακουμιανάκης Ζαχαρίας του Μιχαήλ (Μπουμπουτσομιχάλης) σε ηλικία 63 ετών . Η κηδεία του έγινε στο Γερακάρι.
 9. Απεβίωσε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 η Τσιριντώνη Μαρία του Γεωργίου(το γένος Μίνωα και Επιμελείας Γενεράλη ) σε ηλικία 85 ετών .Η Κηδεία της Μαρίας έγινε στην Μεγάλη Παναγιά ,στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνης.
 10. Απεβίωσε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου η Φυντίκη Χρυσή του Ιωάννου ,σε ηλικία 96 ετών .Η κηδεία της έγινε στο Γερακάρι .

To ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων.

 

 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.

 1. Την Κυριακή 23/2/2020 ο Ευάγγελος Λαντζουράκης του Γεωργίου (ιερέως) και της Μαρίας (το γένος Ευάγγελου Στρατιδάκη) και η σύζυγός του Βαΐα Αλεξανδρή του Αλέξανδρου και της Ολυμπίας από την Καρδίτσα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί (κοριτσάκι).
 2. Την Πέμπτη 26/3/2020 ο Μάρκος Ριτσάτος του Νικολάου και της Μαρίας (το γένος Κωνσταντίνου Κοκκονά) και η σύζυγός του Αργυρώ Σκοτιδάκη του Μάρκου από τα Ακούμια Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους (κοριτσάκι).
 3. Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ο Κωνσταντίνος Κουτελιδάκης του Αντωνίου και της Δόξας και η σύζυγός του Αλίκη Τρουλλινού του Γεωργίου και της Αλεξίας από την Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου ,απέκτησαν το πρώτο τους παιδί .’Ενα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ΔΣ του συλλόγου μας εύχεται να ζήσουν τα νεογέννητα.

 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Η Μαριάννα Γενεράλη του Ιωάννη και της Αικατερίνης, εγγονή του Νίκου (Σηφογιάννη) και της Άννας Γενεράλη, πέρασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης. Επίσης, διακρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κατακτώντας την Πρώτη θέση και το Χρυσό Μετάλλιο στο Ομαδικό.

Το ΔΣ του συλλόγου μας εύχεται Θερμά Συγχαρητήρια!

Αριθμός Προβολών: 178