ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

 1. Ο Άγγελος Τσαγρής του Εμμανουήλ και η Γεωργία Κορλού απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έκαναν ευτυχισμένους τον παππού Μανώλη Τσαγρή πρώην Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου και την γιαγιά Φερονίκη.
 2. Η Χαρίκλεια Πατένα του Θεοδώρου και της Μαρίας και ο Στέλιος Τσικνάκης από την Βαγονιά Μονοφατσίου, στις αρχές Οκτωβρίου απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι που είναι αγοράκι .
 3. Το Σεπτέμβριο η Βάσω και ο Γιώργος Χριστοδουλάκης του Νίκου ,απέκτησαν το τέταρτο παιδάκι τους, που είναι αγοράκι.
 4. Η Αργυρούλα Γιασαφάκη και ο σύζυγος της Παναγιώτης Κατσούρας στην Αθήνα, απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους στις 21 Νοεμβρίου που είναι κοριτσάκι.

Σας ευχόμαστε να σας ζήσουν!!

 

ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ

 1. Τον Ιούλιο στις 26 του 2020 αρραβωνιάστηκαν οι Εμμανουέλα Πατένα του Θεοδώρου και της Μαρίας και ο Σπύρος Καψάλης του Ιωσήφ και της Στέλλας από τη Γέργερη Ηρακλείου .
 2. Τον Αύγουστο στις 21 του 2020 αρραβωνιάστηκαν οι Χαρίκλεια Πατένα του Γεωργίου και της Μαρίας και ο Γεώργιος Δουρουντουδάκης του Νικολάου και της Φερενίκης από τα Μυριοκέφαλα.
 3. Ο Παντελής Σφακιανάκης του Γεωργίου και η Σπυριδούλα Καραπάνου αρραβωνιάστηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Περιστέρι Αττικής.

Να ζήσετε!

 

ΓΑΜΟΙ

 1. Τον Ιούλιο στις 24 του 2020 έγινε ο γάμος του Μιχάλη Λαμπίρη , του Νικολάου και της Μαρίας και της Δάφνης Βαρκαράκη του Εμμανουήλ και της Αφροδίτης από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο του Αγίου Νικολάου όπου και κατοικούνε.
 2. Αρχές Σεπτεμβρίου του 2020 έγινε ο γάμος του Γεωργίου Ψιστάκη του Αριστομένη και της Χαρούλας και της εκλεκτής του Γιούλια Παβλόφκσα του Στανισλάβ και της Οκσάνα . Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη  παραλία Ατσιποπούλου.
 3. Ο Στράτος Πετσιωτάκης και η Ευθυμία Χτιστουλάκη παντρεύτηκαν στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 στο Δημαρχείο Δήμου Αμαρίου.

Να ζήσετε!

 

ΚΗΔΕΙΕΣ

 1. Στις 9 Αυγούστου του 2020 πέθανε ο Μανούσος Βουμβουράκης ετών 90 στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Η κηδεία του έγινε στο χωριό μας Βισταγή. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Νίτσα και στα παιδιά του Κωνσταντίνο, Βασίλη και Ευαγγελία
 2. Στίς  24  Νοεμβρίου  στήν Αθήνα  , πέθανε η Ελένη  πάτερου  του  Ευαγγέλου,  ετών 72. Η Κηδεία  της  έγινε  στό Νεκροταφείο του  του Βύρωνα.
 3. Πέθανε ο Χαράλαμπος Παπαδάκης (αδερφός του Νικήτα) ετών 88. Η κηδεία του έγινε στο χωριό καλογέρου
 4. Στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου πέθανε ο Ηλίας Στυλιανού Βροντάκης, ετών 94.Η κηδεία του έγινε στο χωριό μας Βισταγή.
 5. Αρχές Οκτωβρίου πέθανε στο χωριό μας ο Χαράλαμπος Φιλίππου Πατένας, ετών 93. Η κηδεία του έγινε στη Βισταγή
 6. Στις 13 Οκτωβρίου στο χωριό μας πέθανε η Μαρία Δρανδάκη, ετών 88. Η κηδεία της έγινε στη Βισταγή.

Θερμά Συλλυπητήρια .

 

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΆ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 1. Αδύναμου Παναγιώτα του Ζαχαρία και της Παρασκευής ,Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , τμήμα παιδαγωγικό και ο αδερφός της ,
 2. Αδύναμος Φανούρης Πανεπιστήμιο Σίνδος Θεσσαλονίκης, τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων .
 3. Βουμβουράκης Παύλος του Κανάκη και της Ελένης στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Ηράκλειο
 4. Βροντάκη Κωνσταντίνα του Εμμανουήλ και της Παγώνας  :Τμήμα  Μαθηματικό Αθήνας
 5. Καλκαντζής Γεώργιος του Στεφάνου και της Μαρίας Ψιστάκη :Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών τμήμα πολιτικών μηχανικών
 6. Καλκαντζής Δημήτριος του Στεφάνου και της Μαρίας : Ψιστάκη :Τμήμα φυσικό στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 7. Καμπουγέρης Χαράλαμπος του Ευαγγέλου και της Αγάπης Χριστοδουλάκη : τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών
 8. Μανδακάκη Αντωνία του Στυλιανού και της Ελευθερίας Γαργερού τμήμα : χημείας Πανεπιστήμιο ΗρακλείουΧριστοδουλάκης Σταύρος του Νικολάου και της Ελένης :τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών.
 9. Χριστοδουλάκης Σταύρος του Νικολάου και της Ελένης : Τμήμα Ηλεκτρολόγων- Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών.
 10. Σιακαβάρα Χριστίνα – Μαρία του Ηλία και της Αργυρούλας Δριβέλου τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο ΑΣΣΟΕ Αθήνας.
 11. Φουρφουλάκη Μαρία του Εμμανουήλ και της Ελευθερίας τμήμα Νοσηλευτικής Πανεπιστήμιο Αθήνας.

Συγχαρητήρια και καλή φοίτηση σε όλους σας!

Αριθμός Προβολών: 215