Νέα Πατσωτών Αθήνας Σεπτέμβριος 2020

Πένθη 

   Απεβίωσε ο Κουρκουλός Μανούσος του Ευστρατίου (1921-2020)  99 ετών .Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στον Ι.Ν Αγίου Ευθυμίου (εντός του κοιμητηρίου ) στην Πατσό 12-7-2020

   

 

 

 

Η Όλγα Κελαιδή Συζ. Ξενιτίδη Λεωνίδα, κόρη της Αγγελικής Αλεξάκη – Κελαιδή , μητέρα ενός αγοριού, απεβίωσε από την επάρατη νόσο. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή  έγινε στην επισκοπή Ρεθύμνου 8-8-2020

Ο Σύλλογος Πατσωτών Αθήνας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους.

 

 

Βάπτιση 

Ο Γαβαλάκης Γιάννης του Στεφάνου βάπτισε τον γιο του το Σάββατο 1/8/2020 στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Πατσό και έδωσαν στο νεοφώτιστο το όνομα Στέφανος – Ευάγγελος .

Οι καλεσμένοι τους δεξιώθηκαν στην ταβέρνα «Το Φράγμα».

Ο Σύλλογος Πατσωτών Αθήνας εύχεται στην οικογένεια του να το δουν όπως επιθυμούν.

Γάμος 

Ο Γεώργιος Τζουρμπάκης του Αδάμ παντρεύτηκε την Μαρία Ζωγράφου, 28 Αυγούστου 2020 στον Ι .Ν ΑΓ. Αποστόλων στα Χανιά. Οι καλεσμένοι τους (μόνο στενής συγγενείς λόγο COVID-19) δεξιώθηκαν σε παραδοσιακή ταβέρνα στα Χανιά.

Μετά από πολλές αναβολές του γάμου λόγο της πανδημίας, οι νεόνυμφοι ήρθαν από το Άμστερνταμ , που διαμένουν , για την τέλεση του μυστήριου.

Νωρίτερα 22 Αυγούστου έγινε ο πρόγαμος στην Πατσό με τα παραδοσιακά κεράσματα του γάμου , χωρίς μουσική , λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις λόγο COVID-19.

Ο Σύλλογος Πατσωτών Αθήνας τους εύχεται να ζήσουν και να ευτυχήσουν.  

Επιτυχίες  

Η Παντινάκη Γεωργία του Ευάγγελου  στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020, πέρασε στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα οικονομικών επιστήμων στο Ρέθυμνο.

Η Αιμιλία Παττακού του Γεωργίου πήρε το μεταπτυχιακό της ,στην Ελβετία από το πολυτεχνείο της Ζυρίχης. Τοποθετήθηκε υφηγήτρια στο εν λόγο πολυτεχνείο .Ο πατέρας της Γεώργιος Παττακός γιόρτασε το γεγονός την Κυριακή 2 Αυγούστου με καλεσμένους όλους τους χωριανούς στην Πατσό με το κρητικό συγκρότημα του Νίκου Μανιουδάκη, αισθητή ήταν η παρουσία του Μανούσου Παραγιουδάκη, Επίτιμου Αρχηγού ε.α όπου εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, και εξήρε την αντιστασιακή δράση και την απόδραση του Δημητρίου Παττακού από 16 Γερμανούς .

Ο Ελευθέριος Παλιεράκης του Ματθαίου πέρασε στην σχολή εμποροπλοιάρχων στην Θεσσαλονίκη .

Η Χριστίνα – Χαρούλα Καραγεώργου του Ηλία και της Ελένης – Κόλια ( Χαροκόπου) πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης.

Ο Αντώνης Γουνάκης του Νικόλαου και της Ευγενίας Μιχαλάκη πέρασε στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών.

Η Ελευθερία Βασιλάκη του Ανδρέα και της Σμαραγδής Κουμεντάκη πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα χημικών μηχανικών.

Ο Σύλλογος Πατσωτών Αθήνας τους εύχεται να έχουν πάντα επιτυχίες στην ζωή τους.

 

 

 

 

 

 

Ο Ηλίας Παλιεράκης του Στυλιανού εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα. Κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο Χανίων στην σκοποβολή πήλινων στόχων (Σκιτ και Τραπ),το  2019.

Επίσης ο Ηλίας αρθρογραφεί , με επίκαιρα θέματα, σε τοπικό και πανελλαδικό τύπο και τα άρθρα του έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα.

 Ο Σύλλογος Πατσωτών Αθήνας του εύχεται να έχει πάντα επιτυχίες στην ζωή του .

Αριθμός Προβολών: 437