ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ 

 ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ

Στις 13 Ιουνίου 2020,ο Μιχάλης Δεβεράκης του Στέλιου και της Βίβιαν, αρραβωνιάστηκε με την Βιβή (Παρασκευή) Κάτη του Μιχάλη και της Όλγας, από το Πλαίσιο Θεσπρωτίας.

Θερμά Συγχαρητήρια!!! Με το καλό και στο Μυστήριο του Γάμου τους!!

 

ΓΑΜΟΙ

Στις 31 Ιουλίου 2020, στον Ι. Ν των Αγίων Αποστόλων, στο Πετροχώρι, τελέστηκε ο γάμος του Μανώλη Δεβεράκη, του Γεωργίου και της Δέσποινας, με την Δέσποινα Τσερώνη από τα Χανιά. Ακολούθησε το γαμήλιο τραπέζι στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας!!!

Το Δ. Σ του Συλλόγου μας τους εύχεται Υγεία και Τύχη στην κοινή τους ζωή!!!!!….

 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Στις 31 Ιουλίου 2020, η Πέγκυ Βερικάκη της Πόπης και του Δημήτρη και ο Σπύρος Βούλτεψης από Λέπεδα Κεφαλλονιάς, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι!!

Το Δ. Σ του Συλλόγου μας, τους εύχεται να το χαίρονται πάντα με Υγεία και Χαμόγελο….!!!!!

 

ΠΕΝΘΗ

Στις 20 Αυγούστου 2020 έφυγε η Ευδοκία Πατρικαλάκη, το γένος Τουρνάκη,σύζυγος του δασκάλου Στυλιανού Πατρικαλάκη.

Η Εξόδιος Ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό του Αγ. Πνεύματος στο χωριό μας. Η θανούσα είναι μητέρα του Μέλους του Δ.Σ του Συλλόγου μας, Γιάννη Πατρικαλάκη.  Εκ μέρους του Συλλόγου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Αιωνία Αυτής η Μνήμη…!!

 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΏΝ ΜΑΣ

– Η Ελένη Νικολιδάκη του Στυλιανού και της Αθανασίας Δεβεράκη επέτυχε στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, στη σχολή Οικονομικών Επιστημών στις Σέρρες!!!!

– Ο Λεωνίδας Μπριλλάκης του Γιάννη και της Μαρίας Λαζαρίδου, επέτυχε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη σχολή Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων!!!

Ο Σάββας Λεμονάκης του Σταύρου και της Ζωής, επέτυχε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών!!!

Συγχαίρουμε τους νέους μας και τους ευχόμαστε Καλές Σπουδές!!!!

 

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

 

 

 

Ο Σύλλογος Πετροχωριανών Αττικής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Αντώνη και Δημήτρη Καραμπασάκη, για την πραγματοποίηση της ευγενικής προσφοράς τους, στη Συνεστίαση της κοπής της Πίτας του Συλλόγου μας!!!!!

Στις 17 Αυγούστου 2020, ήταν πολύ τιμητική και πιστεύουμε,εποικοδομητική, η ευχάριστη αυτή συνύπαρξη των επικεφαλής του χωριού μας, με μας, τους συγχωριανούς που ζούμε στην Αττική, (όσοι ήμασταν στο χωριό, εκείνο το διάστημα), κατά τη διάρκεια του πλούσιου παραδοσιακού δείπνου στο Καφενείο του Αγαπητού μας Αντώνη…!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Πατέρα Γεώργιο, τον Πρόεδρο του χωριού μας, Πατρικαλάκη Λευτέρη και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, Νικολιδάκη Γιώργο, που παρευρέθηκαν. Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του τόπου μας… Είμαστε..και θα είμαστε πάντα κοντά στις ρίζες μας!!!! στο τόπο μας!! στο Πετροχώρι μας!!!

 

 

 

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

 Στις 18 Αυγούστου 2020, Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας συναντήσαμε τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό, στο Δημαρχείο, για να εκφράσουμε το ενδιαφέρον των Πέτροχωριανών Αττικής, για τον τόπο μας..!!  Σηζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη περιοχή μας, όπως τον δρόμο Μοναστηράκι-Πετροχώρι, καθαριότητα – κάδους, Νεκροταφείο, τα έργα που είναι σε εξέλιξη κλπ.   Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση του στην ενημέρωση μας..!!

 

 

 

Το Δ. Σ του Συλλόγου Πετροχωριανών Αττικής “Η ΣΑΜΙΤΟΣ”,

Εύχεται σε όλους τους απανταχού Πετροχωριανούς, Υγεία! Αγάπη! Υπομονή κ Δύναμη! για να μπορούμε με τον  Νέο Χρόνο, να είμαστε όλοι μαζί μια αγκαλιά, ο καθένας στο σπιτικό του!!!!!

Ας προσπαθήσουμε να έχουμε Σεβασμό στη διαφορετικότητα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εορτών σε όλο τον πλανήτη…

 

Καλύτερη κ Φωτεινή Χρονιά 2021!!!!!!

Αριθμός Προβολών: 75