Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε στις 31/01/2015 όπου ο Σύλλογος πρόσφερε βραστό με πιλάφι και ψητό με πατάτες στον ξυλόφουρνο. Προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο για να ευχαριστήσει τους χωριανούς όπου την προηγούμενη χρονιά στήριξαν πολύ το Σύλλογο σε όλες του τις προσπάθειες. Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή κόσμου και βοήθεια από τις γυναίκες του χωριού. Το ίδιο βράδυ ανακοινώθηκε  ότι λήγει το Δ.Σ. του Συλλόγου και ότι πρέπει να γίνουν εκλογές. Το υπάρχων Δ.Σ. και ο πρόεδρος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ εξέφρασε την επιθυμία τους να συνεχίσει  για ένα ακόμα χρόνο και Η πρόταση του αυτή έγινε αποδεκτή από όλους.

Καθαρή Δευτέρα

Την καθαρή Δευτέρα όλο το χωριό μαζεύτηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου, όλες οι νοικοκυρές του χωριού έφεραν από το σπίτι τους νηστίσιμα φαγητά και ο σύλλογος πρόσφερε στους χωριανούς και μουσαφίρηδες που υπήρχαν φασολάδα, λαγάνα, χαλβά, καλαμαράκια, και πολλές άλλες νηστήσιμες νοστιμιές. Ο καιρός δεν ήταν καλός και δεν βοήθησε να έρθουν από το Ρέθυμνο πολλοί χωριανοί, όσοι παραβρέθηκαν πέρασαν πολύ καλά.                                  

    Συγχαρητήρια στο σύλλογο για όλες τις επιτυχημένες εκδηλώσεις. 

           ΓΑΜΟΙ

Στις 27 Δεκεμβρίου 2014 ο Λευτέρης Καραπιδάκης του Μιχάλη και της Ελένης Καραπιδάκη από την Παντάνασσα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Όλγα Tατσώνα καταγωγής από την Βόνιτσα. Κουμπάροι ήταν ο Φώτης Ξυγκάκης και η Χριστίνα Κακολύρη. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι και αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση του μωρού τους που του έδωσαν δύο ονόματα Ελένη-Κατερίνα, νονά ήταν η αδελφή του γαμπρού Μαρία Καραπιδάκη, η δεξίωση έγινε στο κτήμα ΄΄FiveElements΄΄ στο Τατόι,το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.  Ο Σύλλογος τους εύχεται κάθε ευτυχία στο νιόπαντρο ζευγάρι καλούς απογόνους και να χαίρονται το κοριτσάκι τους. Στους  γονείς ευχόμαστε να τους ζήσουν οι  νιόπαντροι και όπως επιθυμούν να δουν την νεοφώτιστη.

Στις 27Δεκεμβρίου 2014 ο Νικήστρατος και η φωτεινή Χαροκόπου από Παντάνασσα πάντρεψαν την κόρη τους Βάσω, που πήρε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μπαξεβάνη Θοδωρή από το Ρέθυμνο. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο, κουμπάρος ήταν ο Αλεξανδράκης Σταύρος και μετά ακολούθησε η βάπτιση του μωρού τους, που το έβγαλαν Νικόλαο  και νονός ήταν ο Παπαδάκης Γιάννης, το γλέντι έγινε στο κέντρο ΄΄Πέλαγος΄΄, τους καλεσμένους διασκέδασε το συγκρότημα του Πέτρου Μαρούλη.  Ο Σύλλογος τους εύχεται κάθε ευτυχία στο νιόπαντρο ζευγάρι καλούς απογόνους και να χαίρονται το αγοράκι τους.  Στους  γονείς ευχόμαστε να τους ζήσουν οι  νιόπαντροι και όπως επιθυμούν να δουν το νεοφώτιστο.

                                                                       ΜΗΝΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Αριθμός Προβολών: 23