ΘΑΝΑΤΟΙ:

  • Στις 4 Ιουλίου κηδεύτηκε στο χωριό μας η Κυριακή Ευστρατίου Τρουλλινού σε ηλικία 98 ετών.
  • Την Δευτέρα 30 Ιουλίου άφησε την τελευταία του πνοή ο Κωνσταντίνος Μουρτζανός . Ετών 88.

Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ:

  • Στις 16 Ιουνίου 2018 η Χρυσούλα Μουρτζανού του Νικολάου και ο Πέτρος Σχοινάκης απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι το όποιο είναι αγόρι.
  • Στις 10 Αυγούστου γέννησε η Ελένη Τζωρτζάκη (κόρη της Γεωργίας Ψιμικού) ένα υγιέστατο αγοράκι. Πανευτυχής και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος.

Το Δ.Σ. σας εύχεται να σας ζήσουν.

ΓΑΜΟΙ & ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ:

  • Το Σάββατο 23 Ιουνίου, στον Πετρέ Ρεθύμνου, ο Γιώργος Μαράκης του Νικολάου δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαρίνα Πλατανίτη και βάφτισαν το μικρό τους κοριτσάκι. Το ονομάτισαν Εριφύλη. Ακολούθησε γαμήλιο party στο «Sirokos Beach Bar” στην παραλία της Επισκοπής.
  • Ο γιος του δημάρχου Δήμου Αμαρίου Κου Παντελή Μουρτζανού, Φίλιππος , παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βασιλική Βάντζου στον Ι.Ν. Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου το Σάββατο στις 7 Ιουλίου. Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο κοσμικό κέντρο «ΜΕΓΑΡΟ».
  • Σάββατο 28 Ιουλίου στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής στο ομώνυμο χωριό του Αμαρίου παντρεύτηκε ο Παραδεισανός Μιχ. Κωνσταντίνος την εκλεκτή της καρδιάς του Κάλλια Νεονάκη. Εκεί βάφτισαν και το μικρό τους κοριτσάκι δίνοντας του το όνομα «Ελευθερία». Έπειτα το γλέντησαν μέχρι πρωίας στην πλατεία του χωριού Απόστολοι.
  • Στις 18 Αυγούστου στο Πέραμα Μυλοποτάμου η Γεωργία Μουρτζανού του Μιχαήλ και ο Μανώλης Φακιδάρης βάφτισαν τα δυο τους παιδάκια. Στο αρσενικό έδωσαν το όνομα Νικόλαος ενώ στο θύλακο το όνομα Μικαέλα.
  • Με τα δεσμά του γάμου δέθηκαν και ο Γεώργιος Νικολάου Μουρτζανός με την Έφη Μαρκομιχελάκη την Κυριακή 19 Αυγούστου στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου στις Αρχάνες. Εκεί βάφτισαν και τον υιό τους δίνοντας του το όνομα Νικόλαος. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο «ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ» στις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου.
  • Στις 2 του Σεπτέμβρη ο Ματθαίος Πιπεράκης παντρεύτηκε την Ασπασία Αλεξανδράκη στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον προαύλιο χώρο του κτήμα «ΠΑΥΛΑΚΗ». Ακολούθησε δεξίωση και όμορφο γλέντι υπό τους ήχους της λύρας του Στέλιου Μπικάκη και του μουσικού συγκροτήματος του.

Το Δ.Σ. σας εύχεται να ζήσετε και να ευτυχίσετε. Να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα.

Για το Δ.Σ. ο πρόεδρος

ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΜΙΧ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

(Υ.Γ.:  όποιοι επιθυμείτε να κοινοποιήσετε νέα του Φουρφουρά στην Αμαριώτικη Φωνή παρακαλώ να επικοινωνήσετε στο Τηλ: 697.022.9738)

Αριθμός Προβολών: 276