Η ημέρα για το "ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΑΤΤΑΚΩΝ" στο Γερακάρι το ΣΑΒΒΑΤΟ 2/7/2016 πλησιάζει….!

 

Με τον Αντώνη Αλεξάνδρου Π. (Αγία Παρασκευή) επεξεργαστήκαμε ένα Πρόγραμμα για την εκδήλωση που έχει ως παρακάτω.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

 

ΩΡΑ 13.00 
 

Συνάντηση στο Ηρώο του χωριού και Τρισάγιο στη μνήμη των σφαγιασθέντων από τον Ιερέα ΠαττακοΓιώργη. 
Σύντομο 5λεπτο Ιστορικό από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Παττακοστελή.
Τέλος εκδήλωσης και πάμε για Ταβέρνα "ΑΨΙΔΑ".

 

ΩΡΑ 13.30
 

Με ελεύθερη επιλογή τραπεζιού και καρέκλας, ξεκινάμε το ΑΝΤΑΜΩΜΑ μας αφού ο Αντώνης Αλεξάνδρου Π. μας απευθύνει ένα σύντομο μάξιμουμ 10λεπτο χαιρετισμό-καλωσόρισμα.

Για να μην περάσουμε την υπόλοιπη ημέρα ακούγοντας, σίγουρα ενδιαφέρουσες και σημαντικές ομιλίες-παρουσιάσεις κ.α., θα περιοριστούμε σε αυτόν και ΜΟΝΟ τον σύντομο λόγο ώστε να έχουμε απρόσκοπτο χρόνο να γνωριστούμε, να ενδυναμώσουμε τις ήδη γνωριμίες μας τρώγοντας, πίνοντας και γλεντώντας. όπως δηλαδή θα κάναμε σε κάθε γιορτή και πανηγύρι.

Κανονίστηκε η τιμή των Ευρώ 12,00 ανά κεφαλή που περιλαμβάνει επιλογή από 3 κυρίως κρεατικά πιάτα, μεζέδες και τα σχετικά καθώς και τα ποτά, κρασί και αναψυκτικά, πληρωτέα απ΄ ευθείας στον καταστηματάρχη στο τραπέζι.

Εκτός των παραπάνω, ο Πατακοστελής έχει επιληφθεί του καλλιτεχνικού μέρους της εκδήλωσης με τραγούδι. 
 

Τον Ευχαριστούμε θερμά.

 

Εμείς ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα κληθούμε να συνεισφέρουμε αδρά και επιτόπου σε χορό και κέφι.

 

Υπολογίζουμε ο, τι κατά τις 17.00 το ΑΝΤΑΜΩΜΑ μας θα έχει ουσιαστικά τελειώσει αν και δεν υπάρχουν χρονικά όρια εκτός αυτών που επιφυλάσσει η κράση και η αντοχή του καθενός μας ΚΑΘΩΣ και το κέφι της εκδήλωσης.

 

Υπάρχουν αρκετές ιδέες "για μετά" όπως, επίσκεψη σε περιβόλι με κερασιές συγγενικού μας προσώπου ή επίσκεψη στην "ΑΓΚΑΛΗ", αλλά επειδή όλα δεν μπορούν να προγραμματισθούν, ειδικά το κέφι, το αφήνουμε για τις τελευταίες ώρες.

 

ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ 2

1. Για να υπάρξει καλύτερη χωροταξική και κουζινική οργάνωση στην "ΑΨΙΔΑ" , παράκληση για τηλέφωνο στον Αντώνη Αλεξάνδρου Π. στο 6983.503270 ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 
για να δηλώσουμε πόσα άτομα θα παραστούμε. 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…….!

 

2. Πολλοί έχουν τη πρόθεση/διάθεση για ομιλία-παρουσίαση και άλλα παρεμφερή πλην όμως λόγω των παραπάνω εξηγημένων, παρακαλούμε να μας παραδώσετε επιτόπου ή στέλνοντας μας με κάθε πρόσφορο σε σας τρόπο πριν το "ΑΝΤΑΜΩΜΑ" το κάθε "πόνημα" σας, ώστε αυτό να μοιραστεί στη σύναξη μας με τον πιο πρόσφορο σε μας τρόπο, ίσως και σε μερικές περιπτώσεις μετά την εκδήλωση. Κανείς, και για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα "κοπεί" ή λογοκριθεί.

 

Αυτά τα ολίγα για σήμερα και παράκληση για, πέραν των παραπάνω 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ, να διασπείρετε και διαφημίσετε το "ΑΝΤΑΜΩΜΑ" μας σε 

 

όλους όσους αφορά και που, δυστυχώς αυτή τη στιγμή λόγω έλλειψης στοιχείων που θα φροντίσουμε να συλλέξουμε το επόμενο διάστημα, δεν 

 

μπορούμε να τους προσεγγίσουμε.

 

ΔΕΝ έχουμε περιορισμούς, αποκλεισμούς, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ προσέλθετε με 

 

Αγάπη, Χαμόγελο & Αισιοδοξία στο 
 

1ο και ευχόμαστε όχι τελευταίο,

Αριθμός Προβολών: 8