ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΔΟΥΔΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
( Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στις 31/1/2016 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο Μητάτο Live στο Ίλιον.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τα μέλη  και τους φίλους του για την συμμετοχή τους, τον Στέλιο Ανδρουλιδάκη  με το συγκρότημά του,    τον χωριανό μας  Αντώνη Λίτινα καθώς επίσης και τον Αλέκο Πολυχρονάκη που μας διασκέδασαν.

ΓΑΜΟΙ
Ο χωριανός μας Αντώνης Μιχ. Ψαρουδάκης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιά του Σωτηρία Πετρουλάκη.

Εκ μέρους του Συλλόγου, Θερμά συγχαρητήρια και να ζήσουν ευτυχισμένοι.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Στις 4/3/2016 η Πένυ Πετρίδη (κόρη της Ελένης Λαντζουράκη) και  ο Πάνος      Παπαλαμπόπουλος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Με μεγάλη χαρά  το  υποδέχτηκαν  οι οικογένειές των.

Ο Σύλλογος τους εύχεται μεγάλο να το δούνε και να το καμαρώσουνε όπως επιθυμούνε.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ
Στις 6/2/2016 στον Ιερό ναό Αγ.Κων/νου Ηλιούπολης η Αρετή Μητσοπούλου (κόρη της Χρυσούλας Βολανάκη ) βάπτισε το αγοράκι της και του έδωσε το όνομα Πέτρος. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Μυστικό  στην πλατεία Υμηττού.
Στις 21/5/2016 στον Ιερό ναό Αγ.Δημητρίου Πετρούπολης  η Ιωάννα Πετρίδη (κόρη της Ελένης Λαντζουράκη) και ο Ανδρέας Λιάπης  βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του έδωσαν το όνομα Ελένη. Ακολούθησε γλέντι στο μεζεδοπωλείο Καντάρι στην  Πετρούπολη.
Ο Σύλλογος τους εύχεται να τους ζήσουν  και να τα καμαρώνουν όπως επιθυμούν.

ΠΕΝΘΗ
Θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους του Συλλόγου στις οικογένειες των χωριανών μας Γιάννη  Χαρ. Βολανάκη, Ελένης Μαρκούτσα συζ.Κων/νου Ψαρουδάκη, Νικολάου και Ευαγγελίας Παττακού και Ουρανίας Βολανάκη συζ. Γ. Γιαννάκη  που έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι και να είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.
Ο Σύλλογος εύχεται στα μέλη του Καλό καλοκαίρι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Δ.Σ. του Συλλόγου παρακαλεί για καλύτερη ενημέρωση – πληροφόρηση των μελών του,  την γνωστοποίηση τυχόν γεγονότων  από τα μέλη του.

Αριθμός Προβολών: 9