Αγαπητέ φίλε Νίκο

Εμβληματικέ Γενικέ Γραμματέα της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου. Πρόεδρε του Συλλόγου Καλογεριανών Αθήνας.

Παρά του ότι μας είχες προετοιμάσει με την πρώτη σου περιπέτεια, που μας την γνωστοποίησες μόνος σου , μετά μάθαμε από την σύντροφό σου την δεύτερη περιπέτειά σου στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου και ανησυχήσαμε πάρα πολύ. Ελπίζαμε όμως πως θα γινόταν κάτι για να μην φύγεις από κοντά μας , πολύ περισσότερο όταν με τις προσπάθειες εκλεκτών σου φίλων έγινε η μεταφορά σου σε νοσοκομείο της  Αθήνας , οι ελπίδες μας πολλαπλασιάστηκαν.

Δυστυχώς μας διέψευσες όλους και μας άφησες να πορευτούμε χωρίς την  παρουσία σου. Τώρα μπροστά στην σορό σου κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ αναγνωρίζοντας την σπάνια κοινωνική σου ευαισθησία και την τεράστια πολιτιστική σου προσφορά. Ειδικότερα για εμάς τους Αμαριώτες το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο , πάντα πρώτος σε όλες τις εκδηλώσεις μας, μπροστάρης παντού, ανήσυχος και δημιουργικός με την δύναμη της φωνής και της ψυχής σου , ότι αναλάμβανες το τελείωνες, δεν άφηνες τίποτα στην μέση, θα μας λείψεις από τα συμβούλια , από τις εκδηλώσεις  και από τις εκδρομές. Θα μας λείψουν οι μαντινάδες σου, που ήταν και το μεγάλο σου μεράκι.

Εύχομαι στην πολυαγαπημένη σου σύζυγο και στις λατρευτές σου κόρες ο θεός να τους χαρίσει απλόχερα την παρηγοριά του μισεμού σου.

Το Καλογέρου, το Αμάρι το πολιτιστικό κίνημα στην Αθήνα έγιναν κατά πολύ φτωχότερα χωρίς την παρουσία σου.

Φίλε Νίκο, εκλεκτέ συνεργάτη, καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα .

Ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα σε σκεπάσει.

 

Νίκος Κραουνάκης

Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου

Αριθμός Προβολών: 270