Κοινωνικά:
Θάνατοι:
– Στις 23-9-2017, πέθανε στο Ρέθυμνο, η Χρυσούλα Σταυρουλάκη-Τατμιχάλη. Η κηδεία της έγινε στο Μέρωνα. Ήταν το έκτο και τελευταίο εγγόνι του Παππά-Κωστή Χαραλαμπακή.
– Στις 20-11-2017, τα δύο παιδιά του Ηλία Γαργερού, Παναγιώτης 28 ετών και ο Αποστολής 21 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο. Συγκεκριμένα ο μικρότερος αδελφός Αποστόλης βρέθηκε νεκρός από τις μαχαιριές του μεγαλύτερου αδελφού του μέσα στο σπίτι τους στο Ρέθυμνο. Εν συνεχεία ο μεγαλύτερος αδελφός Παναγιώτης κλειδώθηκε στην αποθήκη του σπιτιού τους και κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών ουσιών με αποτέλεσμα να βρει και αυτός τραγικό θάνατο. Η κηδεία τους έγινε στις 21-11-2017 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Μισσίρια. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια των παιδιών.
Εκδηλώσεις:
– Το Σάββατο 14-4-2018 το βράδυ, θα λάβει χώρα ο ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου Μέρωνα ο «Άγιος Παντελεήμονας» στο κρητικό Κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» στο Μοσχάτο (Πειραιώς αρ. 68). Παρέα θα μας κρατήσουν ο Αντώνης Μαρτσάκης και το συγκρότημα του. Φέτος για πρώτη φορά ο χορός μας θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα μαζί με ένα άλλο χωριό της επαρχίας Αμαρίου τον Φουρφούρα. Σας περιμένουμε όλους για ένα Αμαριώτικο γλέντι με καλό φαγητό, άφθονο κρασί και πολύ χορό.       
 
Αριθμός Προβολών: 165