ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΛΑΜΠΙΩΤΕΣ

 

Στις 15 ΙΟΥΛΙΟΥ του 2020 εορτάστηκαν στο χωριό μας οι Άγιοι Κηρύκος και Ιουλίτα πολιούχοι του χωριού μας προεξάρχοντως του Μητροπολίτου Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κκ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ συνοδευόμενου από ιερείς των γύρω ενοριών.

Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν πολλοί πιστοί και παιδιά από τα γύρω χωριά παρά τις ειδικές συνθήκες λόγω επιδημίας κορονοϊού.

Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθη και ο αντιδήμαρχος Δήμου Αμαρίου κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΛΑΔΟΣ.

 

Ο πολιτιστικός σύλλογος εύχεται σ ’όλους υγεία και χαρά.

 

Αρραβώνες

Η Ελένη Πατεράκη του Τάσου και της Μαρίας εγγονή του Αντωνίου Πατεράκη (Μπαχρή) έδωσε αμοιβαία υπόσχεση γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Χαιρέτη.

 

Η Γεωργία Στεφανάκη κόρη της Μαρίας Στεφανάκη εγγονή του Αντωνίου Πατεράκη (Μπαχρή) έδωσε αμοιβαία υπόσχεση γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Νίκο Κουμεντάκη.

 

ΕΝΩΣΗ ΛΑΜΠΙΩΤΙΑΝΩΝ ΑΜΑΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ’

ΘΑΝΑΤΟΙ

Απεβίωσε στις 14 Ιουνίου 2020 η Αμαλία Δασκαλάκη σύζυγος Ζαχαρία Ζιάτα. Κηδεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2020 στο κοιμητήριο Βρίκα Κρεστένων Ολυμπίας. Η Ένωση Λαμπιωτιανών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο σύζυγο και το γιο της. Η Ένωση αντί στεφάνου κατέθεσε 30 ευρώ στο Αμαριώτικο Σπίτι.

Απεβίωσε στις 23 Ιουλίου η Ειρήνη Βεγλίρη, σύζυγος Διογένη. Κηδεύτηκε στις 24 Ιουλίου στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Η Ένωση Λαμπιωτιανών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο σύζυγο της Διογένη, στις δυο κόρες της και τους λοιπούς συγγενείς. Η Ένωση αντί στεφάνου κατέθεσε 30 ευρώ στο Αμαριώτικο Σπίτι.

 

Αριθμός Προβολών: 49