ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ

ΚΑΛΟΓΕΡΙΑΝΩΝ ΑΜΑΡΙΟΥ

“ Ο ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ “

 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ: Στις 04/07/2020 ο Θοδωρής Τριποδιανός γιος του Πολυζώη και της Βούλας και η σύζυγός του Μαρία, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Στις 06/07/2020 ο Περικλής Κυδωνάκης  γιός του Κωστή και της Παναγιώτας και η σύζυγός του Γεωργία, απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Στις 04/08/2020 ο Νίκος Παπαιωάννου του Αποστόλη και της Ευαγγελίας και η σύζυγός του Νίκη απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο πρόεδρος, η γραμματέας  και το ΔΣ τους εύχονται να τους ζήσουν τα νεογέννητα και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

Θάνατοι: Στις 6 Αυγούστου 2020 έφυγε αδόκητα από τη ζωή μια αρχόντισσα του χωριού μας η πρεσβυτέρα Ελένη Δημητρίου Δραμιτινού ετών 80 και η ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του χωριού μας.

Στις 19 Αυγούστου 2020 άλλη μια αρχόντισσα έφυγε από τη ζωή, η Αργυρώ Μιχαήλ Δραμιτινού μητέρα του ταμία μας Γεωργίου Δραμιτινού, σε ηλικία 91 ετών, η ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του χωριού μας.

Στις 25/08/2020 άλλη μια σεμνή παρουσία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 94 ετών η Αθηνά Χαρίδημου Ζουμπουλάκη, γέννημα θρέμμα από του Καλογέρου που έμενε στο Κλεισίδι και η ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του Θρόνου.

Ήταν και οι τρείς αρχόντισσες με όλη τη σημασία της λέξης, γυναίκες  αξιόλογες με πολλές αρετές και πολύ αγάπη πού δύσκολα συναντά κανείς στις μέρες μας.

Στις 09/10/20 ο Χαράλαμπος Παπαδάκης έφυγε σε ηλικία 88 ετών και κηδεύτηκε στο κοιμητήριο του χωριού μας.

Στις 26/10/2020 ο Σταύρος Μαρκίδης ένας αγαπητός συγχωριανός μας και παλιό μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών, κηδεύτηκε στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Ο πρόεδρος, η γραμματέας και το ΔΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και να είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.

Για την περίοδο των εορτών σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2021, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Πάνω απ’ όλα ευχόμαστε να ξεπεράσουμε την πανδημία που βιώνουμε και σύντομα να σμίξουμε ξανά, αφήνοντας πίσω τα δεινά που προκάλεσε ο κορωνοϊός στην καθημερινότητά μας.

                                                               Για το Δ.Σ.

 

ο Πρόεδρος                                                                            η Γενική Γραμματέας

 

Αριθμός Προβολών: 45