ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2019
(αλφαβητικά)
Ο Βασίλης Αντωνιάδης του Νικολάου και της Πολύμνιας Λίτινα του Σταύρου, εισήχθη στο Τμήμα Οικονομικών Επισημών του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου

Ο Γιώργος Παπαδάκης της Στέλλας Λίτινας του παπά Σταύρου, εισήχθη στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών Παεπιστήμιου Κρήτης, Ηράκλειο.

Ο Μάρκος Ψαρρός του Ιωαννή και της Πολύμνιας Λίτινα του Μιχαήλ εισήχθη στο Τμήμα Οινολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑ’Ι’ΚΟ ΧΩΡΟ
Στις 20 Μαϊου η Αθήνα Ζώη του Γεωργίου και της Μαρίας Δημητρακάκη του Ευστρατίου πήρε το πτυχίο της από την Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αττικής.

Το Δ.Σ του σωματίου μας με υπερηφάνεια χαιρετίζει τις επιτυχίες όλων των παιδιών μας ,τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και ένα λαμπρό μέλλον.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Στις 3 Αυγούστου ο Βασίλης Κλάδος του Εμμανουήλ και η σύζυγος του έφεραν στο κόσμο το τρίτο τους παιδάκι (αγοράκι). Το Δ.Σ εύχεται στο ζευγάρι να τους ζήσει.

ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ
Στις 15 Ιουλίου ο Δημήτρης Κλάδος του Εμμανουήλ και η σύζυγός του Ειρήνη βάφτισαν το δεύτερο και τρίτο τους παιδί.

ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ
Στις 12 Ιουνίου ο Αντρέας Κλάδος του Εμμανουήλ αρραβωνιάστηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του Ζάνια Σισάκη.
Ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι.

ΚΗΔΕΙΕΣ
Στις 4 Αυγούστου στην Αθήνα απεβίωσε ο Αλέξανδρος Δημητρακάκης του Νικολάου. Υπήρξε δικηγόρος και διετέλεσε Διευθυντής των Υδάτων. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος αλλά και πρέοδρος του Συλλόγου Πλατανιανών Αθήνας.
Στις 9 Αυγούστου στην Μελβούρνη της Αυστραλίας απεβίωσε ο Ανδρέσας Δημητρακάκης.
Στισ 28 Αυγούστου στην Αθήνα απεβίωσε ο Μύρωνας Βασιλακάκης
Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στισ 27-29 Ιουλίου διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά υπό την αιγίδα του πολιτιστικού συλλόγου του Χωριού μας και του Δήμου Αμαρίου τα <<Πάνας Δρώμενα>> στον Ιερό Σπήλιο Πάνα στο Αόρι. Πλήθος κόσμου αλλά και πολλοί ορειβατικοί σύλλογοι ξεκίνησαν απο το χωρίο διασχίζοντας το φαράγγι μας με προορισμό το Σπήλαιο Πάνα όπου εκεί διανυκτέρευσαν δυο βράδια. Το διήμερο των εκδηλώσεων συμπεριλάμβανε παραδοσιακά εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογος του χωριού μας,παραδοσιακή τυροκόμηση, θεατρική παράσταση και συναυλία με αρχαιοελληνικά όργανα, ομιλία για τα σπήλαια τησ περιοχής και ξενάγηση σε αυτά και τέλος συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη Σταυρακάκη Βασίλη. Τέλος με την επιστροφή στο χωριό 29/8 έδωσαν ευχές για συνάντηση την επόμενη χρονιά.
Στις 15 Αυγούστου , όπως και καθέ χρονιά, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το καθιερώμενο Γλέντι στην πλατεία του χωρίου μας. Μουσικά μας συνόδευσε ο Μπικάκης Στέλιος και μας τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου από άλλα χωριά.
Στις 28 Αυγούστου έλαβε χώρα η διήμερη εκδρομή που διοργανώνουν ο παπάς Σταύρος Λίτινας και η πρεσβυτέρα, με προορισμό την Παναγία της Τήνου. Την εκδρομή αυτήν την αγκάλιασαν θερμά πολλοί χωριανοί.

Για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη συγχωρέστε μας, και άμα θέλετε να προσθέσετε κάποιο νέο ή να κάνετε κάποια επισήμανση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας: platania.amariou@gmail.com

Αριθμός Προβολών: 37