ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ:

Την Κυριακή 3 Ιουνίου γιορτή των Αγίων Πάντων πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος εκκλησιασμός στον Αγ,Αντώνιο στη Σάμιτο. Συμμετείχαν πολλοί χωριανοί και φίλοι. Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος μετέφερε τραπεζοκαθίσματα και μετά τη Θεία λειτουργία ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι κάτω από τη δροσιά του γνωστού σε όλους πλάτανο .

Στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου μας συμμετείχε και πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού  μας με τις γυναίκες που παρασκεύασαν και έψησαν πίτες. Την διαδικασία παρακολούθησαν πολλοί παρευρισκόμενοι και απόλαυσαν τη νοστιμιά τους.

ΓΑΜΟΙ:

Στις 25 Αυγούστου ο Αρίστος Καραγιάννης και η Ελένη Μονογιού πάντρεψαν το γιό τους Φώτη στο Ναό Αγ Ελευθερίου Πάτρας. Ο Σύλλογος μας εύχεται  στους γονείς και στο ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ:

Στις 19 Αυγούστου ο Δημήτρης Νικολιδάκης του Γεωργίου και η Μαρία Χαλκιαδάκη του Μιχαήλ βάπτισαν το τρίτο τους γιό Στην Αγ Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στο Σταυρωμένο Ρεθύμνης .Ο Σύλλογος μας εύχεται στους γονείς και το νεοφώτιστο να ζήσει και να είναι γερό και καλότυχο.

ΘΑΝΑΤΟΙ:

Στις αρχές Αυγούστου απεβίωσαν στο Ρέθυμνο η Ζαχαρένια Γεωργίου Βαρούχα και η μητέρα της Στυλιανή, σύζυγος Γεωργίου Βαρούχα .Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης κατέκτησαν φέτος δύο μεγάλες διακρίσεις στο Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας , που έχει έδρα στις Βρυξέλλες και αποτελεί ένα ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης της γεύσης τροφίμων και ποτών παγκοσμίως.

Ελαβαν το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 δύο χρυσών αστεριών, για τα Φρέσκα Αυγά Βιολογικής Γεωργίας και για Νωπό Κοτόπουλο Βιολογικής Γεωργίας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συγχαίρει την εταιρεία του συγχωριανού μας για τα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και εύχεται να έχει πάντα επιτυχίες και διακρίσεις.

ΕΚΔΡΟΜΗ:

Ο Σύλλογος Πετροχωριανών Αττικής  διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο

την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ ( ΔΕΒΕΡΑΚΗ ) ΕΥΡΙΔΙΚΗ

                              ΤΗΛ:6958465804  ( 19οο – 21οο μμ.)

                              ΔΕΒΕΡΑΚΗ ΒΙΒΙΑΝ

                               ΤΗΛ: 6977472121  ( 19οο – 21οο μμ)

Αριθμός Προβολών: 59