ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ

Την Κυριακή το μεσημέρι, 16 Φεβρουαρίου 2020, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΑΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “Η ΣΑΜΙΤΟΣ” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, στο κέντρο “ΑΡΓΩ”, στο Περιστέρι.

Την επιτυχημένη αυτή Ετήσια Συνεστίαση μας, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας στην Αττική.

Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκαν ο επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, κ Στέφανος Αντωνακάκης και ο νυν Πρόεδρος, κ Νίκος Κραουνάκης, ο οποίος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους παρευρισκομένους. Τους ευχαριστούμε θερμά, για την τιμητική τους παρουσία.

Η συνεστίαση μας πλαισιώθηκε με νόστιμα εδέσματα και ζωντανή ελληνική μουσική. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μας, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους Δωροθέτες, που μας τίμησαν με τις προσφορές τους, οι οποίοι είναι κατ’αλφαβητική σειρά οι εξής :

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ – ΑΝΕΚLINES BLUE STAR FERRIES -APOSETI VILLAS ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΔΗΜ./ΓΕΩΡΓΙΑ – ΔΕΒΕΡΑΚΗ ΒΙΒΙΑΝ – ΔΕΒΕΡΑΚΗ ΝΙΤΣΑ – ΚΑΤΑΣΤΗΜ. ΒΟΝ (Ταύρος) – ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΠΑΤΡΙΚΑΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΠΑΤΡΙΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡ. του ΣΤΥΛ. – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Super Markets – ΤΑΒΕΡΝΑ “ΑΡΑΒΑΝΕΣ” (Θρόνος Αμαρίου) – ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε – ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΕΜΜ.

Εκτός από την Πετροχωριανή φυσική παρουσία της παρέας μας, είχαμε και το πάντα ευπρόσδεκτο Πετροχωριανό κέρασμα, την ρακή, που μας προσέφεραν ο Δημήτρης και ο Αντώνης Καραμπασάκης, που έχουν το καφενείο – το σημείο αναφοράς του χωριού μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Κατερίνα Καραμπασάκη (σύζυγο του Διογένη Καραμπασάκη), που προσέφερε σε όλους τους παρευρισκομένους, τις υπέροχες χειροποίητες πίτες της.

Ευχόμαστε σε όλους, να έχουν Υγεία-Αγάπη και κάθε Επιτυχία και ιδιαίτερα για τους συντοπίτες – συντοπίτισσες να προβάλουν επάξια το χωριό μας!!!!

Ακολούθησε το κόψιμο της Βασιλόπιτας 2020 του Συλλόγου μας, την οποία μας προσέφερε η αγαπητή συγχωριανή μας, Πατρικαλάκη Αγγελική του Αδάμη, εις μνήμην των γονιών της, που αγαπούσαν πολύ το χωριό και κείτονται στη Πετροχωριανή γη. Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της αυτή. Αιωνία αυτών η μνήμη…

Το φλουρί της πίτας έτυχε στον Νίκο Πονηρίδη (σύζυγο της προέδρου μας Ανδρεδάκη Ευρυδίκης). Του ευχόμαστε πάντα Υγεία και Τύχη στη ζωή του!!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους τους απανταχού Πετροχωριανούς ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020!!! με ΥΓΕΙΑ – ΑΓΑΠΗ – ΕΙΡΗΝΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!! !!!

Με το καλό στο επόμενο αντάμωμα!!!!! Για να τιμούμε επάξια τις ρίζες μας!!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!

Το Δ.Σ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

* Στις 15 Δεκεμβρίου 2019, ο Νίκος Βαρούχας του Δημήτρη και της Γεωργίας και η Ειρήνη Βαγιωνάκη, απέκτησαν το πρώτο τους κοριτσάκι. Ο Σύλλογος μας τους εύχεται να τους ζήσει και να είναι καλότυχη στη ζωή της!!!

ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ

* Η Ιωάννα Βαρούχα του Δημήτρη και της Γεωργίας, αρραβωνιάστηκε με τον Μάρκο Βολιτάκη του Κων/νου από τον Ορθέ Μυλοποτάμου.

* Ο Μανώλης Δεβεράκης του Γεωργίου και της Δέσποινας, αρραβωνιάστηκε την Δέσποινα Τσερωνάκη από τα Χανιά.

* Η Κατερίνα Μανωλιτσάκη του Εμμανουήλ και της Ουρανίας, αρραβωνιάστηκε τον Στέλιο Σαβουϊδάκη του Ηλία και της Ελένης από το Ηράκλειο.

Ο Σύλλογος μας τους συγχαίρει και τους εύχεται με το καλό στους γάμους τους!!!!

ΠΕΝΘΗ

* Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, τελέστηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο της Φρόσως Χαραλαμπάκη-Πηγουνάκη, στο Ναό του Αγ. Πνεύματος στο Πετροχώρι. Αιωνία αυτής η μνήμη..

Το Δ.Σ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Πετροχωριανών Αττικής “Η Σάμιτος” θα ήθελε και δημόσια να εκφράσει τις Θερμές ευχαριστίες προς την οικογένεια του αγαπητού μας συγχωριανού, κ. Αντώνη Μανωλιτσάκη, ιδιοκτήτη της εταιρείας “ΑΓΡΟΚΤΉΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ”, για την μεγάλη συμπαράσταση του στο Σύλλογο μας.!!

Ο κ. Αντώνης Μανωλιτσάκης είναι πάντα παρών στα δρώμενα του Πετροχωρίου και στην Κρήτη και στην Αττική, – Τιμά επάξια τις ρίζες του….!!!!!

Ευχόμαστε από καρδιάς και η βιολογική και η επαγγελματική του οικογένεια, να έχουν πάντα Υγεία – Δημιουργία και Πρόοδο. .!!!

ΚΑΛΗ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Ευρυδίκη Ανδρεδάκη-Δεβεράκη.

Αριθμός Προβολών: 60