ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΑΝΩΝ ΑΜΑΡΙΟΥ Ο ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 11.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο ΑΜΑΡΙΩΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ το πατροπαράδοτο έθιμο του τόπου μας η κοπή της αγιοβασιλόπιτας, μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των αγαπητών φίλων της ομοσπονδίας οι οποίοι μας τίμησαν με την ευγενική παρουσία τους. Ο πρόεδρος αφού πήρε το λόγο μας καλωσόρισε, ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και μοίρασε τα εκκλησιαστικά ημερολόγια του 2020, που είχε στείλει ο αιδεσιμότατος Κ.Αθανάσιος Δραμιτινός ,με τις ευχές του για ένα ευλογημένο ,ειρηνικό και γεμάτο υγεία Νέο Ετος.Το ΔΣ του συλλόγου μας τον ευχαριστεί, για την ευγενική προσφορά αγάπης και ευλογίας του.

Με την παρουσία του μας τίμησε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Κραουνάκης που τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας και το παραδοσιακό κέρασμα του συλλόγου. Τυχερός της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν ο κ. Μένιος Τζεβελέκος, σύζυγος της Πέλλης Κατσούγκρη, που αντιστοιχούσε σε μία διπλή πρόσκληση για την χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά όλους και όλες που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας με το συγκρότημα του Νίκου Σκυλάκη. Ο πρόεδρος Γεώργιος Κων. Δραμιτινός καλωσόρισε τους συγχωριανούς και φίλους αυτών και ιδιαίτερα τη νεολαία ,που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος αναφέρθηκε στον εκλιπόντα πρόεδρο Νίκο Τσιουδάκη που μας έλειψαν οι μαντινάδες του και θα παραμένει πάντα στις καρδιές μας και ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία. Το γλέντι ξεκίνησε και στη συνέχεια ακολούθησε η λαχειοφόρος αγορά. Ευχαριστούμε πολύ τους δωροθέτες , που με την προσφορά τους μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε το χορό μας και ιδιαίτερα την γενική γραμματέα για την διοργάνωση της λαχειοφόρου αγοράς.

Και του χρόνου με υγεία και με περισσότερη νεολαία.

 

 

 

 

ΓΑΜΟΙ: Στις 28 Φεβρουαρίου 2020 στις 19.00 μ.μ. ο Θοδωρής, γιος του Πολυζώη και της Βούλας Τριποδιανού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία, κόρη του Κανάκη και της Σοφίας Βασιλάκη στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου στην Πετρούπολη. Μετά το γάμο ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στο Καντάρι στην Πετρούπολη. Το ΔΣ τους εύχεται να ζήσουν ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους.

ΘΑΝΑΤΟΙ: Στις 21/12/19 απεβίωσε η Δέσποινα, σύζυγος Σταύρου Τσιουδάκη σε ηλικία 65 ετών και η κηδεία της έγινε στο Κοιμητήριο της Καισαριανής .

Στις 26/02/20 απεβίωσαν οι Παπαδογιάννη –Δραμιτινού Μαρία σύζυγος του εκλιπόντα Γεωργίου Δραμιτινού και νύφη του ιερέα του χωριού μας Κ.Αθανασίου Δραμιτινού σε ηλικία 47 ετών , η κηδεία της έγινε στο Ξηρό Χωριό και ο Τσιουδάκης Κωνσταντίνος του Μενέλαου σε ηλικία 78 ετών και κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο του χωριού μας.Το ΔΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και να είναι ελαφρύ το χώμα πού τους σκεπάζει.

Αριθμός Προβολών: 52