ΓΑΜΟΙ

Το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 η Κατσούγκρη Παγώνα του Παντελή και της Πελαγίας από το Γερακάρι παντρεύτηκε τον Δαφνομήλη Ιωάννη-Εμμανουήλ του Σπυρίδωνος και της Μαρίας από το Γαράζο Μυλοποτάμου του νομού Ρεθύμνης. Ο γάμος έγινε στους 4 μάρτυρες και ακολούθησε γλέντι στο ΜΕΓΑΡΟ.

ΚΗΔΕΙΕΣ

Απεβίωσε την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2019 η Κωνσταντίνα χήρα Νικολάου Μανουσάκη το γένος Μπολιουδάκη Μιχάλη, σε ηλικία 86 ετών. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στην Ευαγγελίστρια στο Γερακάρι και η κηδεία έγινε στα Μεσονήσια.

Την Δευτέρα 14 Οκτώβρη 2019 απεβίωσε ο Μιχάλης Ιωαν. Κουτελιδάκης (στρατηγός Ε.Α.) σε ηλικία 84 ετών. Η κηδεία έγινε στο αγαπημένο του χωριό το Γερακάρι που από σήμερα είναι πιο φτωχό όπως και όλο το Αμάρι

Απεβίωσε την Παρασκευή 22 Νοέμβρη 2019 ο Καπετανίδης Γεώργιος, σύζυγος της Χρυσούλας Κοκκωνά του Νικήστρατου, σε ηλικία 85 ετών. Ο Γεώργιος απεβίωσε στο γηροκομείο Γερακαρίου και η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο Σχιστού.

Απεβίωσε την 1η Δεκεμβρίου 2019 ο Αναγνώστου Κωνσταντίνος του Δημητρίου από το Ρέθυμνο, σύζυγος της Αντωνίας Κουτελιδάκη του Κωνσταντίνου, σε ηλικία 77 ετών. Η κηδεία του έγινε στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Πεταλιώτη στο Ρέθυμνο.

Αριθμός Προβολών: 42