ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Ο Λεντάρης Γεώργιος και η Μανωλιτσάκη Αναστασία απέκτησαν αγόρι στις 13 Ιουλίου 2020.

Ο Νίκος Μανουσέλης και η Χριστίνα Τζωτρζάκη απέκτησαν αγόρι στις 26 Οκτωβρίου 2020.

Ο Ιωάννης Στρατάκης του Εμμανουήλ, γιός της Μαρίας Επιμενίδη Μουρτζανού, και η σύζυγος του Δήμητρα, απέκτησαν αγοράκι στις 10 Οκτωβρίου 2020.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!

 

ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ

Ο Γιώργος Φύτρος αρραβωνιάστηκε με την Αρετή Σαριδάκη στο Φουρφουρά.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!

 

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Ο Ευθύμιος Αντωνακάκης και η Ελίνα Θεοδωρακοπούλου βάφτισαν την κόρη τους Αριάνα, στις 18-07-2020, στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στο Λαγονήσι. Ακολούθησε δείπνο στο Ουζερί Αιγαίον.

Την Κυριακή 5-7-2020 στο Ν. Ηράκλειο Αττικής η Ροδάνθη Πανταλού και ο σύζυγος της Δημήτρης Παμπανιώτης βάφτισαν το γιο τους και το ονομάτισαν ΟΡΕΣΤΗ.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣOYN ΤA ΝΕΟΦΩΤΙΣΤA!

 

ΓΑΜΟΙ

Ο Μανώλης Σαριδάκης (γιός του Προέδρου του Συλλόγου Φουρφουριανών Αθήνας Γιάννη Σαριδάκη) παντρεύτηκε την Γιώτα Πλιάκα στις 23-08-2020, στον Ι.Ν. Πίστεως Αγάπης και Ελπίδος, εντός του κτήματος Ακρόπολις, στο Κορωπί, όπου και ακολούθησε δεξίωση.

 

 

 

 

 

Στις 27 Αυγούστου ο Μουρτζανός Μιχ. Βασίλειος (Χοροδιδάσκαλος,  πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Φουρφουριανών Αθήνας ,νυν του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» ,αλλά και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου) παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη 2η έδρα του Δήμου Αμαρίου  ,στο Φουρφουρά, την αγαπημένη του Φουντουλάκη Τζ. Ιωάννα. Το γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Αμαρίου Μουρτζανός Παντελής.

 

 

Ο Νίκος Τυράκης του Μιχαήλ παντρεύτηκε την Βασιλεία Καλπουζάκη  στις 30/08/2020, στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Χάρο. Ακολούθησε χορός στη Πέτρινη Πολιτεία.

Ο Στέφανος Μαράκης  παντρεύτηκε την Εύα Αγγελή στον Προφήτη Ηλεία στα Τρία Μοναστήρια και βάφτισαν τον γιο τους Νικόλαο.

Ο Αντώνης Μουρτζανός του Εμμανουήλ και η Αντωνία Πετροπούλου του Αντρέα παντρεύτηκαν στις 2 Μαϊου 2020, με πολιτικό γάμο που έγινε στο Δημαρχείο Αμαρίου, στην Αγ. Φωτεινή και απόκτησαν αγόρι στις 11 Νοεμβρίου 2020. 

Ο Μανώλης Μπακιέρης και η Γαρυφαλιά Μουρτζανού του Νικολάου  παντρεύτηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ανωγείων.

 

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ο Διαμαντάκης Νεκτάριος πέρασε στη σχολή Θεολογίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μουρτζανός Αλέξανδρος πέρασε στη Σχολή Αστυφυλάκων.

Η Κατερίνα Ζορμπά, εγγονή της Κατίνας Μαράκη, (Μαρακογιάννενας) πέρασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής  στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

 

ΚΗΔΕΙΕΣ

Ο Γεώργιος Κ. Ταξάκης (Φαρμακοποιός στον Ωρωπό) απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών. Κηδεύτηκε στις 24-06-2020 στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Η Μανωλίτσα Αντωνάκη-Στεργιανού απεβίωσε στις 22-07-2020. Κηδεύτηκε στο κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Η Μαρία Ταξάκη απεβίωσε και ετάφη στην Αθήνα στις 15-08-2020.

Ο Κων. Εσπιαλίδης σύζυγος Μαρίας Χαλκιαδάκη απεβίωσε τον Αύγουστο στο χωριό.

Ο Αντωνάκης Μιχαήλ του Ιωάννου απεβίωσε στην Μελβούρνη.

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβριου πέθανε στο Ρέθυμνο και κηδεύτηκε στο χωριό μας ο Ιωάννης Μιχ. Σαρμάνης σε ηλικία 85 ετών.

Ο Μαθιουδάκης Γεώργιος του Ιωάννη (Μαθιουδογιώργης), ετών 92, απεβίωσε  στις 10 Οκτωβρίου 2020 και κηδεύτηκε στο Φουρφουρά.

Ο Μανωλιτσάκης Εμμανουήλ του Μιχαήλ , ετών 62, απεβίωσε στις 3 Νοεμβρίου 2020 και κηδεύτηκε στο Φουρφουρά.

Ο Αριστοτέλης Καλιακάτσος,  σύζυγος της Άννας Διαμαντάκη, απεβίωσε στις 24 Νοεμβρίου 2020.
Η Μαρία Χαλκιαδάκη, σύζυγος του Νικολάου Χαλκιαδάκη (Καλαθά) απεβίωσε στις 25 Νοεμβρίου 2020, στον Πειραιά.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ.

 

 

 

 

 

Αριθμός Προβολών: 381