ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο το Κέντρο Υγείας Αγ. Φωτεινής Αμαρίου όσο και το Δημόσιο Νοσοκομείο Ρεθύμνου\Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για τις Πρώτες Βοήθειες και τη νοσηλεία αντίστοιχα, που μου προσέφεραν.

Την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 και ώρα 07.00 πμ κι ενώ βρισκόμουνα στο χωριό Μοναστηράκι Αμαρίου, χρειάστηκα επειγόντως ιατρική βοήθεια. Κατόπιν κλήσεως στο Κέντρο Υγείας, το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα, μου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και ευθέως μεταφέρθηκα στο  Κέντρο Υγείας, όπου ΟΛΟ το προσωπικό της μονάδας μου παρείχε ιατρική φροντίδα. Κατόπιν τούτου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά μου στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τη διάγνωση του προβλήματος αλλά και την ιατρική παρακολούθηση μου κατά τη διάρκεια κατά την οποία χρειάστηκε να παραμείνω στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το προσωπικό καθαριότητας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμένει ο χώρος καθαρός, βάσει των συνθηκών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους προαναφερθέντες (δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω κάποιον τον οποίο ενδεχομένως να έχω ξεχάσει), τόσο για την αμεσότητα όσο και το ζήλο που επέδειξαν για το λειτούργημα που διατελούν, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, και να απευθυνθώ στην Προϊστάμενη Αρχή προκειμένου να επαινέσει όλους τους ανωτέρω που ενεπλάκησαν στην περιπέτεια μου η οποία είχε θετική έκβαση. Επιπλεόν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους οσους μου συμπαραστάθηκαν, συγγενείς και οικείους μου, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ολιγοήμερης νοσηλείας μου.

Με τιμή,

Γαζοράκης Διογένη Παντελής

Αριθμός Προβολών: 47