ΓΕΝΙΚΑ

Την  01/10/2017 έγιναν οι εκλογές του πολιτιστικού Συλλόγου Λαμπιωτών ο «Άγιος Κηρύκος» και ακολούθως οι εκλεγμένοι καταρτίσθηκαν σε σώμα ως κατωτέρω:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                        ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑ

ΑΝ/ΔΡΟΣ:                           ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΑΤΕΥΣ:            ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΚΗΡΥΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΑΜΙΑΣ:                              ΓΕΡΑΡΧΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΕΛΗ:                                  ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ο πολιτιστικός σύλλογος Λαμπιωτών συγχαίρει την εξαίρετη ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τις συνεχείς επιτυχίες της και για την επιτυχή συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΑΝΤΕΝΑ Τ.V «DANCING WITH THE STARS». Η μητέρα της είναι η Αναστασία Πατεράκη του Ιωάννη (Καλαϊτζογιάννη) η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό μας.

 

ΘΑΝΑΤΟΙ

Απεβίωσε στις 18/03/2018 η Αικατερίνη Κιαγιά συζ. Ελευθερίου Πατεράκη ετών 29 μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών και ετάφη στο χωριό Ρούμελη Μυλοποτάμου και κατά κακή σύμπτωση η αδερφή της Μαρία ετών 32 απεβίωσε στις 24/03/2018.

Απεβίωσε στις 8 Μαΐου 2018  μετά από εικοσαημέρου ασθενείας ο Πατεράκης Ιωάννης του Εμμ. καταγόμενος από το χωριό μας (Λαμπιώτες ) ετών 79. Ανώτατος υπάλληλος Ο.Τ.Ε (τομεάρχης ) , κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Βύρωνα 9/5/2018.

Το Δ.Σ της Ένωσης μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

Η Ένωση μας θα καταθέσει 30 € αντί στεφάνου στην Αμαριώτικη Φωνή.

Αιωνία του η μνήμη.

Απεβίωσε στις 25 Μαΐου 2018 στις Λαμπιώτες ο Γεώργιος Σταυρακάκης και κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Λαμπιωτών Αμαρίου στις 26 Μαΐου 2018. Το Δ.Σ του συλλόγου Λαμπιωτών Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο , τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ

Ένωση Λαμπιωτιανών Αθήνας

 

Αριθμός Προβολών: 108