ΓΑΜΟΙ:

· Στις 20 Μαϊου 2022 ο Κωνσταντίνος ,γιος του Χαράλαμπου και της Πελαγίας Δραμιτινού ,παντρεύτηκε την εκλεχτή της καρδιάς του Μαριάννα Νικητάκη στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι.Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο <ΔΡΟΣΙΑ>στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Ο Σύλλογος τους εύχεται να ζήσουν ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ :

· O Γεώργιος Στυλιανού Τσιουδάκης και η σύζυγός του Μαρία βάφτισαν τον γιό τους στις 19 Ιουνίου 2022 στον ιερό ναό του Αγίου Φιλίππου Νικαίας νονά Αθηνά Κουτσουβέλη.

Ο Σύλλογος τους εύχεται να τους ζήσει ο νεοφώτιστος .

Στην παρακάτω βάπτιση έγινε λάθος εκ παραδρομής από την σύνταξη του προηγούμενου φύλου της Αμαριώτικης φωνής φ. 144 στο όνομα της νεοφώτιστης . Γράφτηκε ως Ευαγγέλια αλλά το σωστό είναι Μαρία . Σας ζητάμε συγγνώμη για το λάθος :

Στις 26 Μαρτίου 2022 στην Αθήνα ο Λουτριανάκης Βασίλης του Γεωργίου και της Ευαγγελίας βάπτισε την κόρη του. Το όνομα αυτής Μαρία.

Να ζήσει το νεοφώτιστο και οι γονείς του να το δουν όπως επιθυμούν.

 

· ΑΡXAΙΡΕΣΙΕΣ:

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αμαριωτών έγινε γενική συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου μας .To Δ.Σ του Συλλόγου μας , ομόφωνα  από την Γενική Συνέλευση παραμένει ως έχει για τα επόμενα δύο έτη

ΘΑΝΑΤΟΙ:

· Στις 16 Μαϊου 2022 έφυγε αδόκητα από τη ζωή ο Γεώργιος Πηγουνάκης από το Κλησίδι γιός του Εμμανουήλ Πηγουνάκη ( εργολάβου το παρατσούκλι του )

Η μητέρα του ήταν η Παρασκευή Δραμιτινού  από του Καλογέρου αδελφή του Γιασόκωστα. Η κηδεία του και η ταφή του έγινε στο Κλησίδι.

Ο Σύλλογος και το ΔΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

Τέλος ο Πρόεδρος ,η Γ.Γραμματέας και το ΔΣ εύχονται σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους ένα καλό και ειρηνικό καλοκαίρι με υγεία ,αγάπη και πολλές χαρούμενες και όμορφες στιγμές .

 

ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΑΝΩΝ ΑΜΑΡΙΟΥ Ο << ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ >>

Αριθμός Προβολών: 33