Κοινωνικά:
Θάνατοι:
– Στις 1-9-2018, πέθανε ο Μανώλης Νικολακάκης σύζυγος της Δέσποινας Αδράμη, σε ηλικία 77 ετών. Η κηδεία του έγινε στο Μέρωνα.
– Στις 24-10-2018, πέθανε η Βασιλική Βερυκάκη σύζυγος του Μανώλη Βερυκάκη, σε ηλικία 66 ετών. Η κηδεία της έγινε στο κοιμητήριο Αργυρούπολης.
– Στις 19-11-2018, πέθανε η Ευαγγελία Βαμιεδάκη, σύζυγος του Αντώνη Βαμιεδάκη, σε ηλικία 90 ετών. Η κηδεία της έγινε στο Μέρωνα.
Αιωνία τους η μνήμη.
Γάμοι:
– Στις 1-9-2018 παντρεύτηκε η Μάρθα Σημαντήρη-Λυριντζή, κόρη της Αθηνάς και του Παναγιώτη, στο Πόρτο-Ράφτη. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο «Καρολίνα».
Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν.
Γεννήσεις:
– Στις 24-10-2018 η Σοφία Καλοειδά του Δημητρίου και της Χάιδως και ο σύζυγος της Χαρίλαος (Χάρης) Βαγενάς απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι. Να τους ζήσει.
Πανεπιστημιακές σπουδές – Μεταπτυχιακό:
– Η Κατερίνα Μοσχονά, κόρη του Νεκτάριου Μοσχονά και της Αντωνίας Βαμιεδάκη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης και ορκίστηκε στις 24-11-2018. Οι γονείς της και η Αδελφότητα Μέρωνα της εύχονται «Καλή σταδιοδρομία» και πάντα «Επιτυχίες» στη ζωή της.

Εκδηλώσεις:
– Την Κυριακή 13-1-2019 το μεσημέρι, θα λάβει χώρα ο ετήσιος χορός-κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Μέρωνα ο «Άγιος Παντελεήμονας» στο κρητικό Κέντρο «ΖΟΡΜΠΑΣ» στην Καλλιθέα (Συγγρού 230 και Ιφιγενείας 3-5). Φέτος θα μας κάνουν την τιμή να μάς διασκεδάσουν τρεις συγχωριανοί μας, ήτοι ο Χαράλαμπος Αγγελάκης στη λύρα, ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης στο μαντολίνο και ο Αριστοτέλης Καλοειδάς στο λαούτο, οι οποίοι θα έρθουν από τον Μέρωνα, ειδικά για το χορό του Συλλόγου μας !!! Ελάτε μαζί μας για να απολαύσουμε ένα αυθεντικό Μερωνιανό γλέντι.

Αριθμός Προβολών: 138