ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Στις 16 Ιουνίου 2022, ο Δεβεράκης Μιχάλης του Στυλιανού και της Βίβιαν και η Κούτη Βιβή του Μιχαήλ και της Όλγας από το Πλαίσιο Θεσπρωτίας ,που κατοικούν στην Αθήνα ,απέκτησαν το πρώτο τους παιδί , ένα υγιέστατο αγοράκι .
Στις 18 Ιουνίου 2022 ο Βαρούχας Νικόλαος του Δημητρίου και της Γεωργίας και η Ειρήνη Βαγιωνάκη του Γεωργίου και της Σοφίας , που κατοικούν στο Ρέθυμνο , απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι .
Στις 09 Αυγούστου 2022 ο Ανδρεδάκης Νέστορας του Πονηρίδη Νικολάου και της Ανδρεδάκη ( Δεβεράκη ) Ευρυδίκης και η Ακριβού Δήμητρα του Κων/νου κ της Ευφροσύνης , από Αθήνα , και κατοικούν στην Αθήνα ,απέκτησαν το πρώτο τους παιδί , ένα υγιέστατο αγοράκι .
Στις 05 Σεπτεμβρίου 2022 , ο Πατρικαλάκης Μιχάλης του Στέφανου και της Μαρίας και η Χριστουλάκη Ασημένια , που κατοικούν στο Ρέθυμνο , απέκτησαν το πρώτο τους παιδί , ένα υγιέστατο κοριτσάκι .
Στις 07 Σεπτεμβρίου 2022 η Βαρούχα Μαρία του Δημητρίου και της Γεωργίας και ο Εμμανουήλ Μανουσογιωργάκης του Μανούσου , απέκτησαν το τρίτο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι .
Ο Σύλλογος Πετροχωριανών Αττικής εύχεται σε όλες αυτές τις οικογένειες να χαίρονται τα νεογέννητα με Υγεία ! και Τύχη στον κύκλο της ζωής τους !!!  Καλή Ανατροφή !!
Τι πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο … Οι γεννήσεις συγχωριανών απογόνων …!!!!
ΓΑΜΟΙ
Στις 25 Ιουνίου 2022 ο Κυριακάκης Ιωάννης του Δημητρίου και της Ειρήνης Τρουλλινού και η Τσερωνάκη Παναγιώτα του Δημητρίου και της Ελένης ,από τα Χανιά , παντρεύτηκαν στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων στο Πετροχώρι . Ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στο Μοναστηράκι .
Στις 09 Ιουλίου 2022 ο Καραμπασάκης Στέλιος του Δημητρίου και της Αμαλίας και η Νικολέττα Καλαϊτζιδάκη του Ιωάννη και της Ειρήνης από Έρφοι Μυλοποτάμου , παντρεύτηκαν στον Ι. Ν.Αγίων Αποστόλων στο Πετροχώρι .
Ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στο χωριό μας.
Ο Σύλλογος Πετροχωριανών Αττικής συγχαίρει τους Νεόνυμφους και τις οικογένειες τους και τους εύχεται Υγεία !Αγάπη ! και ότι καλύτερο στην έγγαμη ζωή τους …!!

ΠΕΝΘΗ
Στις 06 Αυγούστου 2022 έφυγε η Χαραλαμπάκη Μαρία ,το γένος Τουρνάκη, σύζυγος του Νικολάου ,που κατοικούσε στην Αθήνα .Η Νεκρώσιμος Ακολουθία έγινε στις 08 Αυγούστου 2022 στον Ι.Ν. του Αγ. Πνεύματος Πετροχωρίου και η ταφή στο Κοιμητήριο του χωριού μας .
Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια της . Αιωνία η μνήμη της …

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ       ΜΑΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ .       Στις 24 Ιουλίου 2022 εγκαινιάστηκε στοΒΙΟΠΑ (Βιομηχανικό Πάρκο) Ρεθύμνου ,στα Χάρκια , η πρότυπη καθετοποιημένη μονάδα ,(η μεγαλύτερη και η πιο σύγχρονη !) για τη σφαγή και τυποποίηση των πουλερικών ,που εκτρέφονται στο Πετροχώρι , τόπος καταγωγής της οικογένειας του Μανωλιτσάκη Αντώνη .     Είναι Τιμή για το χωριό μας ,αυτή η προοδευτική πορεία της επιχειρηματικότητας της οικογένειας του Αντώνη Μανωλιτσάκη .    Η επιτυχημένη Εταιρεία “Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης Α.Ε.” συνεχίζει την πολυετή παρουσία της , όχι μόνο πια στο Ρέθυμνο , αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα .!     Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει περίπου μισό εκατομμύριο κοτόπουλα ετησίως . Με το νέο αυτό εργοστάσιο και μάλιστα“Πράσινο “(δουλεύει με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ..) , που οι τομείς επεξεργασίας των πουλερικών φτάνει και τη τυποποίηση των προϊόντων , έχει απότερο στόχο την πώληση των προϊόντων σ’όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό !!       Το Δ.Σ του Συλλόγου Πετροχωριανών Αττικής συγχαίρει τον συγχωριανό μας , για τη μεγάλη αυτή επαγγελματική άνοδο και καινοτομία !!          Ευχόμαστε σε όλη τη βιολογική και επαγγελματική οικογένεια του ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗ , να έχουν πάντα Υγεία ! Χαρές !και Επίτευξη των στόχων τους !!!!                                                    Το Δ.Σ
Αριθμός Προβολών: 69