ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ,ΔΡΥΓΙΕΣ,ΧΟΡΔΑΚΙ

ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Στις 15/6/2022 Γιώργος Τζίτζικας του Μανώλη και της Αγγελικής και η σύζυγός του Ελένη Κωνσταντάκη απέκτησαν το τέταρτο τους παιδάκι αγοράκι.

 

Ο Σύλλογος μας εύχεται , να τους ζήσει και να τo καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Στις 18/6/2022 στον Ιερό Ναό Αγίου θεράποντος στο Νέο Χωριό Χανίων Αποκορώνου ο Νίκος Πατεράκης του Μάρκου και της Πελαγίας Λινοξυλάκη και η σύζυγός του Λίνα βάπτισαν τα δύο παιδάκια τους με τα ονόματα Μάρκος και Ανδρέας.

Στις 25/6/2022 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις Δρυγιές Αμαρίου ο Θεόδωρος Τσαχάκης και η Δέσποινα Χριστοφέλλη βάφτισαν το αγοράκι τους με το όνομα Εμμανουήλ Το γλέντι έγινε στο Κτήμα Πάνακρον.

Στις 24/7/2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος Κισσού ο Αλέξανδρος Καραγιαννάκης του Νικολάου και της Γεωργίας Χατζηδάκη και η σύζυγός του Ευδοκία Πατρικαλάκη βάπτισαν το δεύτερο τους παιδάκι κοριτσάκι με το όνομα Ειρήνη.Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Alexander στο Γερακάρι.

Στις 28/7/ 2022 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλόειδενα ο Μανώλης Κατσαντώνης του Στέλιου και της Αριστέας και η Ειρήνη Γερογιαννάκη βάφτισαν το αγοράκι τους με το όνομα Εμμανουήλ ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Πάνακρον.

Στις 19/8/2022 στον Ιερό Ναό Παναγίας Λατσιμά ο Μανώλης Καραγιαννάκης του Νικολάου και της Γεωργίας Χατζηδάκη και η σύζυγός του Αναστασία Κανακάκη βάπτισαν το δεύτερο τους κοριτσάκι και του έδωσαν το όνομα Μιχαέλα.Το γλέντι έγινε στο κέντρο Σπυριδάκη στη Βιράν Επισκοπή.

Ο Σύλλογός μας εύχεται να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

ΓΑΜΟΙ-ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Στις 21/7/2022 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στα Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο η Ολυμπία Διαμαντάκη του Κωστή και της Ρένας Μαρκάκη παντρεύτηκε με τον

Δημήτρη Βότση.Ακολούθησε η βάπτιση της κορούλας τους με το όνομα Κωνσταντίνα.Το γλέντι έγινε στο Κτήμα Θυμέλη.

 

Στις 31/8/2022 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Γεράνι Palace ο Μανώλης Μπούτζουκας του Μιχάλη και της Χρυσής παντρεύτηκε την Αναστασία Παρασύρη.Ακολούθησε η βάπτιση της κόρης τους με το όνομα Χρυσούλα.Το γλέντι έγινε στο κέντρο Γεράνι.

Ο Σύλλογός μας εύχεται στους νιόπαντρους να ζήσουν ευτυχισμένοι να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

ΓΑΜΟΙ

Στις 10/6/2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στα Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο ο Νίκος Σκουλούδης του Γεωργίου και της Ειρήνης Κατσούγκρη παντρεύτηκε τη Νίκη Θεοδωράκη.Ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Θυμέλη.

Στις 18/6/2022 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χαλεβή ο Γιώργος Τζανιδάκης του Εμμανουήλ και της Ελένης Βουμβουλάκη παντρεύτηκε την Εύα Τζιμπουκάκη.Ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Θυμέλη.

Στις 26/6/2022 στον Ιερό Ναό Παναγίας Καμαριανής ο Γιώργος Φραγκιουδάκης του Ιωάννη και της Ευαγγελίας Παναγιωτάκη παντρεύτηκε την Μαρία Φώσκολου.Ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο La Pellegrina, νησιά Ατσιποπούλου.

Στις 22/7/2022 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χαλεβή ο Μάνος Κανδυλάκης του Στέλιου και της Κατερίνας παντρεύτηκε την Αθηνά Γαβαλά.Ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο Θυμέλη.

Στις 23/7/2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πηγής η Ελένη Γαλάνη του Μιχάλη και της Φλώρας Μαινωλα παντρεύτηκε τον Μάριο Καπετανάκη. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Θυμέλη.

Στις 3/9/2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο κέντρο Παυλάκη ο Στέλιος Γκαλονομάκης του Γεωργίου και της Πελαγίας Κατσούγκρη παντρεύτηκε την Ειρήνη Γιαννουλάκη.Το γλέντι έγινε στο κέντρο Μέγαρο.

Ο Σύλλογός μας εύχεται στους νιόπαντρους να ζήσουν ευτυχισμένοι.

 

ΠΕΝΘΗ

Στις 9/6/2022 έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Μανώλης Μπούτζουκας του Ιάκωβου ο οποίος ζούσε στην Αμερική σε ηλικία 89 ετών.

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Μιχαλάκη του Αγησίλαου και της Δάφνης σε ηλικία 73 ετών κηδεύτηκε στην Αθήνα όπου διέμενε.

Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Μπαγουράκης του Κωνσταντίνου και της Ζωίτσας σε ηλικία 83 ετών και κηδεύτηκε στο Μόδι Φθιώτιδος.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

 

 

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Α.Ε.Ι.(Για όσους έχουμε ενημερωθεί έως τώρα).

1. Ανδριγιαννάκη Χρύσα του Γεωργίου και της Αντωνίας (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

2. Μπαγουράκης Στέλιος του Γεωργίου και της Σοφίας .(Ιατρική Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο).

3.Φραιδάκη Ιωάννα του Ελευθερίου και της Ευγενίας(Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείο Κρήτης).

 

ΕΥΧΕΣ

<<Σε μια δύσκολη για όλους εποχή η μεγάλη συμμετοχή και η στήριξη σας μας δίνει δύναμη και ικανοποίηση και δείχνει ότι έχουμε όλοι μας την θέληση να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία>>.Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας <<Η Καλόειδενα>>, εύχεται καλή αρχή και επιτυχία στους μαθητές και σπουδαστές μας.Επίσης σε όλους μας καλή δύναμη με υγεία, αγάπη και ελπίδα.Με το καλό να σμίξουμε στις προσεχείς εκδηλώσεις μας.!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις μας έχουν αναρτηθεί στο Facebook, προφίλ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

 

Ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση το Δ.Σ.!!!

Αριθμός Προβολών: 64