1: ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΩΡΓΗ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΊΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ  ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΛΥΡΑΡΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΣΑΚΗ.

2: Ο Νίκος Βαρούχας του Δημήτρη και της Γεωργίας απο το Πετροχώρι λογοστέθηκε με την Ειρήνη Βαγιωνάκη του Γεωργίου και της Σοφίας από το  Ρέθυμνο στις 14 Απριλίου. Ο σύλλογος εύχεται κάθε ευτυχία.
3: Στις 3 Ιανουαρίου γεννήθηκε η δεύτερη κορούλα της Μαρίας Βαρούχα του Δημήτρη και της Γεωργίας Βαρούχα απο το Πετροχώρι και του Εμμανουήλ Μανουσογιωργάκη .Ο Σύλλογος εύχεται να τους ζήσει και να είναι Καλότυχη.
4: Η Ευδοκία Πατρικαλάκη του Δημήτρη απο το Πετροχώρι και της Ειρήνης Νεονάκη απο Αγία Φωτεινή, σύζυγος του Αλέξανδρου Καραγιαννάκη του Νικολάου από τις Βολιώνες και της Γεωργίας Χατζηδάκη από το Άνω Μέρος, γέννησε το πρώτο τους υγιέστατο κοριτσάκι στις 26 Απριλίου στο Ρέθυμνο. Ο Σύλλογός τους εύχεται να είναι Γερή και Καλότυχη!
5: Στις 12 Μαίου παντρεύτηκαν και βάπτισαν το γιό τους Πολύδωρο, η Γεωργία Παπουτσάκη του Νικολάου και της Σοφίας απο το Πετροχώρι και ο Ευάγγελος Βουδούρης απο τη Θεσσαλονίκη στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Καλλιθέας Ρεθύμνου. Ο Σύλλογος τους εύχεται κάθε ευτυχία .
6: Στις 4 Ιουνίου 2018 έκαναν τον γάμο τους η Ιωάννα Πατρικαλάκη του Στέφανου και της Μαρίας Λυράκη από το Πετροχώρι, με τον Θαλασσινό Θεόφιλο του Γεωργίου και της Μαρίας Δανασάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.Ο Σύλλογος εύχεται κάθε ευτυχία.
  ” ΠΕΝΘΟΣ”
Στίς 6 Ιουνίου 2018 απεβίωσε η Ελένη Καραπιδάκη σύζυγος του Μανώλη Καραπιδάκη απο το Πετροχώρι. Στην οικογένεια της θανούσης ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του.
  Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΑΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ” Η ΣΑΜΙΤΟΣ “
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!!!!!!
Αριθμός Προβολών: 107