ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΡΑΚΑΡΙOY

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις 20 Μάη ο σύλλογος Γερακαριανών διοργάνωσε μια μονοήμερη εκδρομή στο Αίγιο και σε μια περιοχή έξω από το Αίγιο την Πλατανιώτισσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο σύλλογος Γερακαριανών της Αθήνας πρόσφερε στον εκπολιτιστικό σύλλογο Γερακαρίου 650 € για αγορά ψυγείου στην αίθουσα του συλλόγου στο Γερακάρι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

Το Σάββατο 10 Απρίλη 2018 η Χρυσούλα Τσετσώνη του Αγγέλου και της Αλεξάνδρας (εγγονή του Παντελή Ταταράκη) και ο σύζυγός της απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ένα υπέροχο αγοράκι. Το Δ. Σ. του συλλόγου τους εύχεται να τους ζήσει και να είναι πάντα καλά.

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε στις 14 Απρίλη 2018 ο Κωνσταντίνος Κοκκωνάς του Ιωάννη ετών 87 και η κηδεία του έγινε στο Γερακάρι.

Στις 26 Απρίλη 2018 απεβίωσε στο Γερακάρι ο Κωνσταντίνος Καραϊσκάκης του Μιχαήλ ετών 74 και η κηδεία του έγινε στο Γερακάρι.

Στις 18 Μάη απεβίωσε στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Γερακάρι ο Σταύρος Τρουλινός ετών 79 σύζυγος της Αγγελικής Ταταράκη. Η κηδεία έγινε στο Γερακάρι.

Στις 20 Μάη απεβίωσε μετά από νοσηλεία στο ΝΙΜΙΤΣ ο παπα Μανώλης Ταταράκης ετών 83. Η κηδεία του έγινε στο Γερακάρι παρουσία του δεσπότη Κου Ειρηναίου.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όσοι από τους Γερακαριανούς, είτε κατοικούν στην Αθήνα είτε στην Κρήτη, έχουν και θέλουν να δημοσιεύσει η εφημερίδα Αμαριώτικη Φωνή κάποιο γεγονός ευχάριστο (γάμο, βάπτιση, διάκριση κλπ) ή δυσάρεστο μπορούν να επικοινωνούν με τον Κο Αριστοτέλη Κοντούλη ταμία του συλλόγου στο τηλ. 6948 451471 και 210 5732851.

Αριθμός Προβολών: 118