ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΙΣΤΑΓΗΣ
Στις 9 ιουνίου 2019 έγιναν εκλογές στο χωριο μας, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.Ψήφισαν 222 μέλη
Ανέλαβαν καθήκοντα οι εξής : Πρόεδρος Αριστομένης Ψιστάκης
                                                      Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Πατένας
                                                      Γραμματεύς Αθηνά Προβιά
                                                      Ταμίας Νικόλαος Λαγουβάρδος
                                                    Αναπληρωτής Ταμίας Φρίξος Βουμβουράκης
                                                    Αναπληρωτής Γραμματεύς Χαρίτος Χριστοδουλάκης
                                                   Υπεύθυνη αίθουσας συλλόγου και μουσείου Ευαγγελία Πανταγιά
                                                   Υπεύθυνος Δημοσίων Έργων Ειρηναίος Γερογιάννης
                                                   Υπεύθυνος Καθαριότητας Γιάννης Προβιάς
ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ
Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 αρραβωνιάστηκαν οι Χαρίκλεια Πατένα του Θεοδώρου και της Μαρίας από το χωριό μας Βισταγή,  με τον εκλεκτό της Στέλιο Τσικνάκη, από την Βαγιονιά Μονοφατσίου.
Η αρραβώνιαση έγινε στην πλατεία του χωριού μας με πολύ κόσμο και εκλεκτά εδέσματα. Έπαιξαν λύρα ο Δαφέρμος και μαντολίνο ο Μιχ Ιωάννου Κουνάλης .
                            Να σας ζήσουν
Στις 31 Ιουλίου 2019 αρραβωνιάστηκαν οι Ιωάννα Πατένα του Θεοδώρου και της Μαρίας από το χωριό μας Βισταγή με τον εκλεκτό της Γιώργο Νύκταρη του Δημητρίου και της Μαρίας από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου
Στο σπίτι της Ιωάννας πέρασαν τις βέρες και στην αίθουσα του Συλλόγου μας έγινε το ωραίο τραπέζι για όλους τους καλεσμένους .
                           Να σας ζήσουν
Αρχές Σεπτεμβρίου έγιναν οι αρραβώνες της Ελένης Χριστοδουλάκη του Αθανασίου και της Πόπης , με τον Ελευθέριο Κορνάρο από το Γαράζο Μυλοποτάμου. Τους καλεσμένους περιποιήθηκαν στο κτήμα Πανακρον
                            Να σας ζήσουν
ΓΑΜΟΣ
Με πολιτικό γάμο ενώθηκαν τον Ιούνιο 2019 στο δημαρχείο Αμαρίου οι Φρόσω Χριστοδουλάκη του Αθανασίου και της Πόπης και ο Ριξήνωρ Περάκης από το Ρέθυμνο. Μάρτυρας ήτανε ο Χαράλαμπος Κουκουνάρης
Να ζήσετε
ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ
Η Καλλιόπη Βουζουναρά του Βαγγέλη και της Μαρίας Υψηλάντη , ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με τον Θανάση Χολέβα στις 15 Σεπτεμβρίου 2019
Μετά το Μυστήριο του γάμου ακολούθησε το Μυστήριο της βαπτίσης του πρώτου τους παιδιού αγοράκι. Του έδωσαν το όνομα Ορφέας.
Το τραπέζι έγινε στην Ανάβυσσο.
Να ζήσετε όλοι μαζί
ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ
Τον Ιούνιο στις 16 βάπτισαν το δεύτερο παιδάκι τους κοριτσάκι οι Αφροδίτη Προβιά του Γεωργίου και της Αργυρούλας και ο σύζυγος της Σήφης Κουρμούλης από τα Αγκουσελιανά . Το Μυστήριο έγινε στο χωριό του πατέρα και το όμορφο γλέντι έγινε στο ”Γεράνι  Παλλάς”.Νονοί της μικρής νεοφώτιστης είναι ο Νίκος και η σύζυγος του Χρυσούλα Ζωιδάκη. Λύρα έπαιξαν εκτός από το νονό ,ο Μαρούλης με το συγκρότημα του και το όνομα αυτής Στέλλα.
                          Να σας ζήσει
Στις 17 Αυγούστου του 2019 βάπτισαν το δεύτερο παιδάκι τους, κοριτσάκι, ο Γιάννης και η Αριστέα Σταματάκη .Το Μυστήριο έγινε στην Ιερά Μονή Ασωμάτων  και στην συνέχεια όλοι μαζί στο κτήμα Πάνακρον με άφθονα εδέσματα και μουσική. Νονά ήταν η Αγγελική Αυγουστίδη η οποία έδωσε στην μικρή το όνομα Ελπίδα.
                          Να σας ζήσει
Η Αργυρούλα Γιασαφάκη και ο Παναγιώτης Κατσούρας βάπτισαν στις 7 Σεπτεμβρίου το πρώτο τους παιδάκι ,κοριτσάκι στον Ιερό Ναό Παναγία Πέτα στο Κουβαρά .Νονοί ο Κωνσταντίνος και η Μαρία Μπαλάνη και το όνομα αυτής Γεωργία.
Να σας ζήσει
EΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ
Πατένας Χαράλαμπος του Φιλίππου τμήμα πληροφορικής Χανίων
Ευαγγελία Παγωνίδη του Κωνσταντίνου και της Ειρήνης ( το γένος Λαμπίρη) τμήμα Ιατρικής στο Ηράκλειο
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΑΣ
Έγινε και φέτος το γλέντι μας με μεγάλη επιτυχία, ,μέχρι το πρωί έπαιζε ο Μιχ. Καλλέργης και ο Μιχ Κουνάλης με το συγκρότημα τους και χόρευαν οι φίλοι και οι συγχωριανοί μας. Και του χρόνου σας περιμένουμε να περάσουμε καλά.
ΚΑΝΤΑΔΑ
Η Καντάδα με πολλά πολλά κοπέλια και πολύ κέφι γύρισαν όλα τα σπίτια του χωριού και στην συνέχεια όλοι μαζί  στην πλατεία μας.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ
Μια πολύ ωραία ποιοτική βραδιά για τον Ερωτόκριτο και το Βιτσέντζο Κορνάρο μας ανέπτυξε ο κύριος Τσουχλαράκης Ιωάννης λαογράφος ,εξαιρετικός ομιλητής και ερευνητής . Ο Ισίδωρος Πάτερος και ο Γιάννης Σφακιανάκης συνόδευσαν μουσικά και το χορευτικό συγκρότημα του χωριού μας με τον Μανώλη Καριλάκη χόρεψαν όλους τους χορούς .
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
Ο σύλλογος Κρητών καλλιτεχνών με πρόεδρο το Γαλάτιο Μοσχονά παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα στην συναυλία που έκαναν στο χωριό μας στην κατάλληλα διαμορφωμένη πλατεία μας η οποία γέμισε από κόσμο .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΩΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Ο Ισίδωρος και ο Άγγελος Πάτερος με τον Γιάννη Σφακιανάκη μας παρουσίασαν μια όμορφη βραδιά με παραδοσιακά τραγούδια .
Έτοιμη η παιδική χαρά της Βισταγής ,που την χάρηκαν πολύ όλα τα πολλά παιδιά που ήρθαν στο χωριό μας αυτό το καλοκαίρι.
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΕΙ
Οικονομάκης Νεκτάριος του Εμμανουήλ και της Γεωργίας πέρασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών
Υψηλάντη Ελένη του Νικολάου και της Κατερίνας πέρασε ΑΣΟΕΕ Αθήνας
Προβιά Βασιλική του Ηλία και της Ελένης πέρασε στα Ψαχνά Ευβοίας στο τμήμα  τεχνολογιών ψηφιακής βιομηχανίας
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΚΗΔΕΙΑ
Ο Κωνσταντίνος Γεωργουλάκης του Παύλου και της Χρυσής (πουλαδόκωστας) γεννημένος το 1926 στην Βισταγή πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019 στην Αθήνα . Η κηδεία του έγινε στο τρίτο νεκροταφείο Αθηνών.
Θερμά συλλυπητήρια
Αριθμός Προβολών: 95