Η ΕΚΔΡΟΜΗ 2020 ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Αγαπητοί συνεπαρχιώτες και φίλοι,

Έχουν περάσει τρεις μήνες από το ξεκίνημα της δραματικής επίδρασης του COVID-19 στην ανθρωπότητα. Δυστυχώς, από τότε, έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες για το πώς επηρεάζει αυτός ο ύπουλος ιός τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τις πόλεις μας και τον ίδιο τον τρόπο ζωής μας.

Αν και αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι τρομακτικό, παραμένω αισιόδοξος ότι ο κόσμος μας θα ξεπεράσει τον COVID-19 και τον καταστροφικό του αντίκτυπο για άλλη μια φορά όπως συνέβη με τόσους άλλους ιούς μέχρι τώρα. Χρειάζεται όμως υπομονή και υπακοή στις οδηγίες των ειδικών.

Για πολλούς από εσάς, όπως και για μένα, τα συχνά ταξίδια είναι ένας τρόπος ζωής. Είναι ο τρόπος με τον οποίο γνωριζόμαστε, γνωρίζουμε άλλους τόπους, άλλους ανθρώπους και άλλες συνήθειες, κάθε φορά. Πολλές φορές εμπνεόμαστε από αυτά που βλέπουμε  και ακούμε, αλλά ταυτόχρονα ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα μας και διασκεδάζουμε.

Δεδομένης όμως της άνευ προηγουμένου διαταραχής στον ταξιδιωτικό κλάδο, δεν μπορώ να σκεφτώ σήμερα για κάποιο ταξίδι, με τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές που σκεφτόμουν τέτοια εποχή άλλες χρονιές.

Οπλίζομαι με υπομονή και περιμένω το καλύτερο αύριο, που δεν θα αργήσει να φανεί για να κάνουμε και πάλι μαζί τις πολυήμερες εκδρομές μας στο εξωτερικό.

Για την ώρα ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, φροντίζουμε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

 

Παναγ. Π. Βαμιεδάκης

Αριθμός Προβολών: 45