Αγαπημένε μας αδερφέ Παναγιώτη
Στο άκουσμα του προωρου χαμου σου ο νους θολωσε και η κραυγή του πόνου και της θλίψης ήταν αδύνατον να συνγκρατηθει.
Με τι λόγια να σε αποχαιρετησω και τι να πω; Θα προσπαθήσω μόνο να πω δύο λόγια αγάπης και εκτίμησης.
Στην Κρήτη σε τέτοιες ώρες λέμε μοιρολογια. Σ’εσενα δεν ταιριάζουν μοιρολογια ταιριάζουν παινεματα γιατί ήσουν ένας ήρωας της επίγειας ζωής σου.
Από μικρός στην ορφανια προσπάθησες, δούλεψες, έφτιαξες πράγματα, μα πάνω από όλα δημιούργησες μία υπέροχη οικογένεια και αξιώθηκες να δεις δυο εγγονουλες που θα τους λήψη το χάδι σου.
Δεν θα ξεχάσουμε το χαμόγελο σου και τον καλό σου λόγο για όλους, κακή κουβέντα δεν άκουσα ποτέ από τα χείλη σου για κανένα.
Σου άρεσε η παρέα με συγγενείς και φίλους και την επεδιωκες, πάντα το σπίτι σου το θελες γεμάτο.
Τώρα περιτριγυσμενος από συγγενείς, συνχωριανους, φίλους και συνεργάτες πορευσου στην αιωνιότητα και σου υποσχομαστε να σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.
Και στην Κρήτη θρηνουν για τον χαμό σου όλοι όσοι σε γνώρισαν και σε αγάπησαν γιατί και συ τους αγάπησες και τους αγκαλιασες.
Αγαπημένε μας αδερφέ Παναγιώτη να είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου σου χωριού που θα σε σκεπαζει. Θα σε αγαπάμε και θα σε σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη.
Ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένεια σου για την δύσκολη συνέχεια χωρίς την παρουσίαση σου, να σε κατάταξει με τους δικαιούς του.
Καλό σου ταξίδι αδερφέ μας.
Ν. Κραουνάκης
Αριθμός Προβολών: 73