ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    

ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ                                             

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ                                    

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΑΡΙΟΥ

          Την Τρίτη 11 Αυγούστουπραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανού με τον Πρόεδρο  της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου κ. Στέφανο Αντωνακάκη, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, η οποία εδρεύει στην Αθήνα.

          Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με  προβλήματα καθημερινότητας, την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των δημοτών, όπως το επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κάλυψη τηλεοπτικού σήματος της περιοχής αλλά και η αυξημένη εγκληματικότητα. Επίσης, εξέφρασαν την ανησυχία τους για το Φράγμα Πλατύ αλλά και για τον επικείμενο κορεσμό του Χ.Υ.Τ.Α. Αμαρίου.

          Τέλος, ο κ. Δήμαρχος περιέγραψε αναλυτικά τις ενέργειες που έχουν γίνει αλλά και που πρόκειται να γίνουν από πλευράς του Δήμου για όλα τα παραπάνω θέματα. Τόνισε δε ότι ο Δήμος Αμαρίου έχει φωνή, είναι παρών σε κάθε κέντρο λήψης αποφάσεων και ενεργεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

          Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές με κοινό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Αριθμός Προβολών: 4