Αγαπητοί συντοπίτες Αμαριώτες

   Φίλες και φίλοι

   Όπως ενδεχομένως θα έχετε πληροφορηθεί, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 19ης Μαρτίου 2017, μου έκανε την τιμή να με εκλέξει Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου, προκειμένου με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ να συνεχίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της Ομοσπονδίας και συγχρόνως να συμπαραταχθούμε στα προβλήματα του ιδιαίτερου τόπου καταγωγής μας και να δημιουργήσουμε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας.

   Όλα αυτά μπορούνε να γίνουνε με τη συστράτευση όλων των Αμαριωτών, με την εκλεγμένη Δημοτική Αρχή, αλλά και με τη στενή συνεργασία των αποδήμων μέσω της Ομοσπονδίας. Η συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Δημοτική Αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη και δεδομένη, για το καλό όλων των Αμαριωτών.

   Για το σκοπό αυτό ζητούμε την συμμετοχή, συμπαράταξη και καλόπιστη κριτική σας στο έργο που μας αναθέσατε για την επόμενη 2ετία. Ζητούμε να συμμετέχετε ενεργά και όχι τυπικά με την στήριξη και τις υποδείξεις σας, για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ζητούμε τις υποδείξεις και προτάσεις σας για την έκδοση της εφημερίδας, ώστε να αποκτήσει καλύτερο πρόσωπο, με υλικό πλούσιο και ωφέλιμο. Στην εφημερίδα οφείλουμε να δώσουμε πρόσβαση σε όποιον επιθυμεί, με λιγόλογα και όχι μακροσκελή κείμενα, εφόσον βέβαια ο χώρος το επιτρέπει.

   Θέλω να ευχαριστήσω, όλα τα μέλη του Δ.Σ για την εξαιρετική τιμή που μου κάνανε να με εκλέξουνε Πρόεδρο και όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας.

   Σας υποσχόμαστε πως, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας υποσχόμαστε πως, θα χαράξουμε νέα πορεία, με νέα αισιοδοξία, με νέα ελπίδα.

                                                                     Με τιμή

 

                                                                 Ο Πρόεδρος

                                                           Νίκος Κραουνάκης

Αριθμός Προβολών: 1