Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου, επιθυμεί να έχει στενότερη συνεργασία με όλους τους Αμαριώτες και κυρίως με τους συγγραφείς, αρθρογράφους, ποιητές και λογοτέχνες, προκειμένου να προβάλλει και να αναδείξει το έργο τους, αλλά και τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής μας γενικότερα.

Για το λόγο αυτό τους καλεί, να στέλνουν μικρά κείμενά τους, σε ηλεκτρονική μορφή, που να έχουν θεματολογία κυρίως για το Αμάρι, σε σχέση με τον πολιτισμό, την ιστορία, τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμά του, προκειμένου να αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, αλλά και να καταχωρούνται στο φύλλο της Αμαριώτικης Φωνής, εφόσον φυσικά το επιτρέπει ο χώρος.

Εξυπακούεται ότι, τα εν λόγω κείμενα πρέπει να είναι γραμμένα με σεμνότητα και σεβασμό της προσωπικότητας και σε καμιά περίπτωση δεν θα περιέχουν λέξεις, εκφράσεις ή από το σύνολο του περιεχομένου τους προσβάλλουν τρίτους και γίνονται χώρος προσωπικών αντιπαραθέσεων και διενέξεων. Η Ομοσπονδία ενώνει, δεν χωρίζει.

Ελπίζουμε στην ανταπόκριση και καλή συνεργασία.

Για το Δ. Σ

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γ. Γραμματέας

Νίκος Κραουνάκης                                                          Νίκος Τσιουδάκης

Αριθμός Προβολών: 3