Με την υπ’ αριθ. Πρωτ.: 288931/23-11-2018 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ 5Χ5 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΙΟΥ», προϋπολογισμού: 284.000,00 Ευρώ .Το προτεινόμενο έργο περιλαμβάνει την κατασκευή δύο γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 στη Δημοτική Ενότητα Συβρίτου και δύο στη Δημοτική Ενότητα Κουρητών του Δήμου Αμαρίου.
Σε κάθε γήπεδο 5Χ5, θα γίνει επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα, εφόσον πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες χωματουργικές εργασίες, ενώ θα κατασκευαστούν στραγγιστήρια κατά μήκος των μεγάλων πλευρών του γηπέδου για την απορροή των ομβρίων και θα γίνει περίφραξη με συρματόπλεγμα. Στο προτεινόμενο έργο περιλαμβάνονται όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που απαιτούνται για τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες ασφαλείας.
Ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή για την χρηματοδότηση του έργου και εξέφρασε την ικανοποίησή του λέγοντας πως «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις των γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 είναι υποδομές απολύτως απαραίτητες για την περιοχή του Δήμου μας καθώς δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους δημότες μας, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, ακόμα μία δέσμευση προς τους δημότες μας, παίρνει το δρόμο της. Με όραμα, οργάνωση και συνέπεια συνεχίζουμε, προγραμματίζουμε και υλοποιούμε απαραίτητα έργα υποδομών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής δημοτών και επισκεπτών του Δήμου μας».

Αριθμός Προβολών: 35