Το Σάββατο 17-8-2013 πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο «ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΦΗΣ 2013» με την συμμετοχή σαράντα περίπου δρομέων όλων των ηλικιών, με μεγαλύτερη του Αντώνη

Παραδεισανού,89 ετών.

Στην κατηγορία άνω των 13 ετών, πρώτος ήρθε ο Μαυρογιαννάκης Μάνος  του Νικολάου, κάτω των 13 ετών πρώτος ήρθε ο Φλουρής Γεώργιος του Σταύρου και στα κορίτσια πρώτη ήρθε η Γιέτου Σεβαστή-Αναστασία του Στυλιανού.

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά έπαθλα και μετάλλια.

Επίσης δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες μπλουζάκια και καπέλα της Δέλτα που μας χορήγησε ο Δημήτρης Δάρρας, Διευθυντής πωλήσεων της Δέλτα και εκλεκτός γαμπρός του χωριού μας.

Το πρωί της ίδιας ημέρας (Σάββατο 17-8-2013) πραγματοποιήθηκε

εκκλησιασμός στο εξωκκλήσι του Χωριού μας την Αγία Σοφία.

Την Δευτέρα 26-8-2013 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο

του χωριού μας προβολή παλαιού φωτογραφικού υλικού, ιδιαίτερα σημαντικού, που έχει διαφυλαχτεί από τους χωριανούς και συλλέχτηκε με την φροντίδα του Σταύρου Φωτάκη, στον οποίο και αποδόθηκαν τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων για την σημαντική δουλειά  που έχει κάνει. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπρόεδρο του τοπικού συλλόγου Χανιωτάκη Σταμάτη που επιμελήθηκε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Την Πέμπτη 29-8-2013 ημέρα του Αγίου Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού μας το πανηγύρι που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το καφενείο του Νίκου Βασιλάκη (Καμιναδίτης) και μας διασκέδασε ο αγαπητός και εκλεκτός  φίλος του Χωριού μας Μανώλης Κονταρός με το συγκρότημά του και το γλέντι κράτησε μέχρι την 9η ώρα της επομένης.

Θάνατοι:– Την 24-8-2013 πέθανε και κηδεύτηκε στην Αθήνα σε ηλικία 46ετών ο ΖΗΚΟΣ Δημήτριος, σύζυγος της Ελένης Πορτάλιου, γαμπρός του Νίκου και της Χρυσούλας Πορτάλιου.

Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγό του και τα δύο ανήλικα κοριτσάκια του.-

 

 

 

 

Αριθμός Προβολών: 1