Βαπτίσεις:

          Στις 11-5-2014 η Δέσποινα Παραδεισανού του Νικολάου και ο σύζυγός της Δημήτρης Κοντούλας, βάπτισαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κηπούπολης την κόρη τους και της έδωσαν το όνομα Νικολέτα. Ακολούθησε γλέντι στο ΜΙΤΑΤΟ LIVE.Οι γονείς ευχαριστούν θερμά τον Γιώργη Ανδρουλιδάκη και  τα παιδιά του Στέλιο και Νίκο ,για την περιποίηση που πρόσφεραν στους καλεσμένους.   Ο Σύλλογος εύχεται στους γονείς  να τους ζήση  το νεοφώτιστο.

Π Ε Ν Θ Η :

               Την 1-4-2014 πέθανε πρόωρα και ξαφνικά   και κηδεύτηκε  την 3-4-2014 στο Ίλιον Αττικής σε ηλικία μόλις 53 ετών, ο Γιώργης ο Καπαρός του Μανώλη και της Αλεξάνδρας. Ήταν  ένα εξαίρετο, ντόμπρο, σεμνό και τίμιο παλληκάρι που αγαπούσε τον Άη Γιάννη και συμμετείχε πάντα στα κοινά του χωριού μας, πρόσφατα δε είχε εκλεγεί Πρόεδρος του Συλλόγου Αϊγιαννιωτών της Αθήνας

               Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει στη σύζυγό του τα δύο παιδιά του, τους γονείς και τα αδέλφια του  τα θερμά του συλλυπητήρια.

               Την 4-5-2014 πέθανε στο Ηράκλειο  σε  ηλικία 76  ετών  και  κηδεύτηκε στα Χουστουλιανά Ηρακλείου ο ΚΟΛΟΥΤΖΑΚΗΣ Νικόλαος, σύζυγος της Μαριολένης Κορωνάκη. Ο εκλιπών   υπήρξε άριστος εκπαιδευτικός, σπάνιου ήθους και χαρακτήρα, με πολλές  τιμητικές διακρίσεις.

               Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει στους οικείους του τα θερμά του συλλυπητήρια.

Αριθμός Προβολών: 2