ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Απόδοση τιμητικής πλακέτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.Ειρηναίο στον κ.Αντώνη Μανωλιτσάκη ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ για την πολύτιμη προσφορά του, της εταιρίας στις δύο επιτιστικές δομές Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου.

Τα Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει τον συγχωριανό μας και του εύχεται πάντα τέτοια.

ΓΕΝΝΗΣΗ

Η Ιωάννα Πατρικαλάκη του Στέφανου και ο Θεόφιλος Θαλασσινός απέκτησαν το πρώτο τους παιδί,ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 7 Ιουλίου 2019 .Το Δ.Σ τους εύχεται να τους ζήσει.

ΓΑΜΟΙ

Στις 6 Ιουλίου 2019 στον Ι.Ν 4 Μαρτύρων στο Ρέθυμνο ο Ελευθέριος Μανωλιτσάκης του Εμμανουήλ και της Ουρανίας παντρεύτηκε την Μαρία Μαρκάκη του Μάρκου και της Μαρίας .Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο ΠΕΛΑΓΟΣ.

Στις 20 Ιουλίου 2019 στον Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Γεράνι ΠΑΛΛΑΣ η Κρυσταλία Λεμονάκη του Σταύρου και της Ζωής παντρεύτηκε τον Κωστή Χατζηδάκη του Νικολάου και της Βασιλείας. Ακολούθησε γλέντι.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας εύχεται στους νεόνυμφους να ζήσουν και να ευτυχίσουν.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Στις 4 Αυγούστου 2019 έγινε στο Ι.Ν Αγ.Γεωργίου στο Αστέρι Ρεθύμνου η βάπτιση του δεύτερου παιδιού του Γιάννη Μακρυδάκη και της Βαλεντίνας Γιαννακά. Το όνομα αυτής Μιχαέλα.

Το Δ.Σ τους εύχεται να ζήσει η νοεφώτιστή.

ΠΕΝΘΗ

Στις 16 Ιουνίου 2019 απεβίωσε η συγχωριανή μας Βασιλική Δασκαλάκη

Η κηδεία έγινε στις 18 Ιουνίου στο Πετροχώρι. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροχωρίου έλαβαν μέρος στο Φεστιβάλ ΄΄AMARI GREEN FESTIVAL’’ που οργανώνει ο Δήμος μας παρασκευάζοντας και τηγανίζοντας παραδοσιακές πίτες.

Στις 11 Αυγούστου 2019 έγινε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροχωρίου ο Διαγωνισμός Πρέφας υπό την Αιγίδα του Δήμου. Είχε μεγάλη συμμετοχή. 1ος νικητής Αλεξάκης Νίκος 2ος Διαμαντάκης Αριστείδης 3ος πατήρ Πιπεράκης Αλέξιος.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

Στον Σταύρο Νικολιδάκη του Στυλιανού και της Αθανασίας Δεβεράκη και στην Ελευθερία Τσακπίνη του Δημητρίου και της Ειρήνης Δεβεράκη που επέτυχαν στο Οικονομικό Τμήμα και στην Φιλοσοφική αντίστοιχα του Πανεπιστημίου Κρήτης ευχόμαστε καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Πετροχωριανών Αττικής ΄΄Η Σάμιτος¨

Αριθμός Προβολών: 33