ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΜΑΡΙΑΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΤΟΣ».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πένθη

Πρόσφατα έφυγαν από κοντά μας οι συγχωριανοί μας,

·         Ειρήνη  Χαρ. Κουτάκη  

·         Χριστίνα Ιωαν.  Καναβά 

·         Αφροδίτη  Νικ. Σπινθουράκη

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς των εκλιπόντων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνεστίαση του Συλλόγου

Με  μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος η συνεστίαση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας , στο μεζεδοπωλείο «ΠΑΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ, ΠΑΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» στην Κυψέλη (Φωκ.Νέγρη 50) στις 15-3-2015, ημέραΚυριακή στις 1 το μεσημέρι.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν, αφού με την ενεργό συμμετοχή τους συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας, που δεν είναι άλλοι από τη σύσφιξη των σχέσεων των συγχωριανών μας και συγχρόνως μας εξοπλίζουν με δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές  μας  προς την κατεύθυνση αυτή.

Ήταν μια εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούν στον ίδιο χώρο  δεκάδες συγχωριανοί και φίλοι και κυρίως οι νέοι  των χωριών μας που έδωσαν  το παρόν  με την εντυπωσιακά μεγάλη παρουσία τους  αυτή τη φορά ,στη συνεστίαση αυτή.

Το γλέντι, με καλό φαγητό, κρασί, ζωντανή μουσική και χορό, κράτησε μέχρι το απόγευμα και πρόσφερε στους παρευρεθέντες μερικές ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς μέχρι αργά το απόγευμα.

Ήταν, ένα όμορφο  και διασκεδαστικό κυριακάτικο μεσημέρι ,  μια ανάσα χαράς μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνούμε στον τόπο μας.

 Ζούμε μια εποχή που η οικονομική κρίση μαστίζει το λαό μας και έχουμε ανάγκη από «ανάσες» που μας θωρακίζουν ,προωθούν και διαχέουν στον κοινωνικό περίγυρο τις πολιτιστικές αξίες της παράδοσης του τόπου μας. Είναι ανάγκη και πρέπει να καταφέρουμε να συνταιριάξουμε τις αξίες του παρελθόντος με τους νέους κώδικες αξιών του παρόντος. Να αποκτήσουμε και να διαμορφώσουμε μία ταυτότητα, που θα μπαίνει «ασπίδα» στην πολιτισμική αλλοτρίωση και να αποτελεί φραγή στην ομογενοποίηση των ηθών και των προτύπων, που προσπαθεί να επιβάλλει η νέα παγκοσμιοποιημένη – ισοπεδωτική τάξη των πραγμάτων. 

Να ευχηθούμε  από καρδιάς και του χρόνου.

Αριθμός Προβολών: 13