Συνεπαρχιώτη – Συνδρομητή

Θυμήθηκες να πληρώσεις τη συνδρομή σου ;;;

ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Αγαπητοί Συνεπαρχιώτες – Συνδρομητές

Ζητάμε και πάλι τη βοήθειά σας, γιατί μας ξεχάσατε αλλά και γιατί δίχως αυτή, η εφημερίδα που μας φέρνει τα νέα των χωριών μας, τις ειδήσεις από το τόπο μας και τελικά ενώνει τους «όπου γης» Αμαριώτες, κινδυνεύει να παύσει τη κυκλοφορία της.

Ειδικά τώρα μετά τη νέα αύξηση (σχεδόν διπλασιασμό) των ταχυδρομικών τελών, η κυκλοφορία της Αμαριώτικης Φωνής γίνεται εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Στους καιρούς της ακρίβειας που περνάμε όλοι μας, η ετήσια συνδρομή για τη συνέχιση της εφημερίδας μας είναι το ελάχιστο που πρέπει όλοι να κάνουμε. Εάν φυσικά θέλουμε να συνεχίσει η έκδοσή της,

Γνωρίζουμε βέβαια, ότι ορισμένοι, αλλά λίγοι, προσφέρουν περισσότερα από 10 € για συνδρομή και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι΄ αυτό, που όμως δεν είναι αρκετό, δεδομένου ότι η Ομοσπονδία δεν έχει άλλους πόρους πλήν των εισφορών σας.

Περιμένουμε από όλους τη συνδρομή σας και παρακαλούμε όσους αρκούνται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας (χωρίς να απαλλάσσονται της ετήσιας συνδρομής), να μας ενημερώσουν για να καταργήσουμε την έντυπη αποστολή της σε αυτούς, προς αποφυγή άσκοπων εξόδων της Ομοσπονδίας.

 

Παναγ. Π. Βαμιεδάκης

Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας – Υπεύθυνος Οικονομικών της

Αριθμός Προβολών: 15