ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΝΥΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΡΙ

Μια ακόμη διάκριση του Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με ΔΕΠΥ ADHD Hellas.

 

Κατά την τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2020 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου από την Boussias Communications και το Health Daily, το ADHD Hellas διακρίθηκε στη κατηγορία Σύλλογοι Ασθενών, Δράσεις με στόχο την ενημέρωση / ευαισθητοποίηση / πρόληψη για το Πρόγραμμα «Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη ΔΕΠΥ» – Online ενημέρωση, ευαισθητοποίηση & εκπαίδευση για τη ΔΕΠΥ σε όλη την Ελλάδα με το βραβείο SILVER.

Ο θεσμός των Healthcare Business Awards επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου της Υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Το Πρόγραμμα «Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη ΔΕΠΥ» – Online ενημέρωση, ευαισθητοποίηση & εκπαίδευση για τη ΔΕΠΥ σε όλη την Ελλάδα που διακρίθηκε με το βραβείο SILVER είχε στόχο να αυξήσει την γνώση της κοινωνίας, να ενημερώσει την εκπαιδευτική και ιατρική κοινότητα, να εκπαιδεύσει τα άτομα με ΔΕΠΥ και τις οικογένειες τους, σε όλη την Ελλάδα ώστε η καθημερινότητά τους να διευκολυνθεί σημαντικά. Πραγματοποιήσαμε 12 διαδικτυακές ομάδες 4 σεμινάρια με άμεσα ωφελούμενους 1026 και επιπλέον έμμεσα ωφελούμενους (μέσω videos) 1300 views (30/7/2020) των δυο αναρτημένων videos. Η διαδικτυακή καμπάνια #μαθεγιατηδεπυ, #makingtheinvisiblevisible σημείωσε συνολικά με το Video «Στο μυαλό ενός παιδιού με ΔΕΠΥ» 125.000 views & τα τρία posts προσέγγισαν συνολικά 144.000 άτομα.

Η εκδήλωση παραλαβής των βραβείων είχε προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της εποχής και, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, υλοποιήθηκε με τη μορφή φωτογράφησης των νικητών.   Το ADHD Hellas εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τη Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου, Χριστίνα Γεωργιάδου & Χριστίνα Σαραντοπούλου αντίστοιχα. Φωτογραφικό υλικό από την παραλαβή του βραβείου.

Σας καλώ να κοινοποιήσετε τη προσπάθεια του ADHD Hellas να συγκεντρώσει χρήματα, για να προβληθεί το Video «Στο μυαλό ένος παιδιού με ΔΕΠΥ» στην τηλεόραση, μέσω του συνδέσμου Η ΔΕΠΥ μας αφορά όλους!

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Χριστίνα Γεωργιάδου

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

 

Η Κυρία Γεωργιάδου Χριστίνα είναι νύφη στην Παντάνασσα, σύζυγος του Στέλιου Πορτάλιου του Γεωργίου, ο σύλλογος της εύχεται πολλά συγχαρητήρια και εις ανώτερα, με πολλά ποιο σημαντικά βραβεία στο μέλλον.

Αριθμός Προβολών: 52