ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΙΑΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΤΟΣ»

Πρόσφατα έφυγαν από κοντά μας οι συγχωριανοί μας,

Κανακάκης Ελευθέριος

Κανακάκη Μαρία

Καναβάς Γεώργιος

Καναβάς Χαρίτος

Φουρτίνη Γλυκερία

Ζουμπούλης Δημήτρης

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς των εκλιπόντων.

΄Ε φ υ γ ε ς    ν ω ρ ί ς……..

 

Ποιος θα το ’λεγε!… Ποιος θα το ’λεγε ότι ο Δημήτρης, ο πάντα χαμογελαστός,  πάντα καλοπροαίρετος, θα μας αποχαιρετούσε τόσο νωρίς και θα ’φευγε απ’ το μάταιο τούτο κόσμο πριν ολοκληρώσει την παρουσία στη  ζωή. Βέβαια για όλους μας υπάρχει ένα τέλος – σ’ άλλους νωρίς και σ’ άλλους αργότερα. Αλλά είναι μερικοί άνθρωποι, που θαρρείς ότι έχουν τη δωρεά του Θεού να δίνουν λάμψη στο περιβάλλον τους, και κάποιες φορές και πέραν των ορίων τους, για να ομορφαίνουν τον κόσμο μας. Κι αυτοί δημιουργούν την αίσθηση ότι θα μείνουν κοντά μας για πάντα.Τώρα ο Δημήτρης δεν υπάρχει πια. Όμως θα μένει στη θύμησή μας η άκακη ζωγραφιά του προσώπου του,  το καθημερινό του χαμόγελο, η ευγένειά του, η φιλικότητά του.

Δημήτρη ,έφυγες νέος, όμορφος, λεβέντης, περήφανος. Έτσι θα σε θυμόμαστε.Στην οικογένεια σου εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Από εκείνο το Σάββατο τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο. Η ζωή κάποιων από μας άλλαξε. Με το χειρότερο, με τον πιο αιφνίδιο τρόπο.

Είναι από τις φορές που το κλάμα και ο πόνος όλων είναι αληθινά. Γιατί το άξιζες.

Θα περάσει πολύς καιρός, πολύς…..και πάλι όμως αυτό που μας έκανες δε θα σταματήσει ποτέ να μας πληγώνει. Γιατί εσύ που μόνο χαρά έδινες ,τι ειρωνεία, μας έδωσες και την απέραντη θλίψη.

Δεν ξέρω πού είσαι, πού βρίσκεσαι, αν μας βλέπεις…Ξέρω ότι λείπεις. Λείπεις από παντού. Λείπεις από τους φίλους σου, από τα αδέρφια σου, από τις ζωές μας και το κυριότερο και πιο βαρύ…λείπεις από τη μάνα σου…Της λείπει το Δημητράκη της. Γιατί αυτός ήσουν. Ο Δημητράκης μας, ο Δημητράκης της.

Δημητράκη τώρα είσαι άγγελος μέσα σε αγγέλους και είμαστε σίγουροι πως θα μεσολαβείς στον Θεό για να μας προστατεύει…

Συνέχισε στον ουρανό αυτά που δεν πρόλαβες να κάνεις στην γη…Εκεί τώρα δεν υπάρχει πόνος και δάκρυα, μόνο χαμόγελο και ελπίδα…

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση…

Θα ζεις πάντα μέσα στην σκέψη μας και στην καρδιά μας…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΙΑΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΤΟΣ».

 

 

 

Αριθμός Προβολών: 5