ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

1) Στις 28-9-2011 ο Μιχάλης Σιγανός του Τίτο και η σύζυγός του Ειρήνη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί αγοράκι.

2) Στις 27-8-11 ο Κωστής Λίτινας του Μαθιό και η σύζυγος του Χρυσούλα απέκτησαν το τρίτο τους παιδί αγοράκι.

3) Στις 8-4-2012 ο Λευτέρης Λίτινας του Κυριάκο και η σύζυγός του Ζωή απέκτησαν το πρώτο τους παιδί αγοράκι.

ΠΕΝΘΗ

1) Στις09-03-2012 πέθανε και κηδεύτηκε στην Αθήνα όπου και έμενε ο Σταμάτης Ξενικός του Στυλιανού, ο Σταμάτης ήταν πολύ αγαπητός από όλους τους χωριανούς, ενώ θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του, είχε βοηθήσει πολλούς χωριανούς και μη, με πολλούς τρόπους, ας είναι αιωνία η μνήμη του.

2) Στις27-3-2012 πέθανε και κηδεύτηκε στο Ρέθυμνο ο Σιγανός Εμμανουήλ του Μιχαήλ, γνωστός ως Σιγανομανόλης, ο Μανόλης έφυγε νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών,αφήνοντας ένα μεγάλο κενό τόσο στην οικογένειά του όσο και στους χωριανούς, μαχητής έως τη τελευταία του στιγμή και έχοντας πάντα το χιούμορ του, θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

Τα Δ.Σ. Πλατανίων (Αθηνών και Πλατανίων) εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους συγγενείς των εκλιπόντων.

 

Αριθμός Προβολών: 13