ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ     
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΑΡΙΟΥ                                          Αθήνα 5-9-2016
ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 53Α                   
ΤΗΛ:6979194475                                                ΠΡΟΣ: Όλους τους Αμαριώτες
ΤΗΛ- ΦΑΞ:2103314346                                      επισήμους  και φίλους
email:info@omospamari.gr         
                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, σας προσκαλεί στο Αρχιερατικό Μνημόσυνο στη μνήμη των(164) εκτελεσθέντων και ολοκαυτωθέντων από τους Γερμανούς Ναζί στα καμένα χωριά  και τωνπεσόντων Αμαριωτών στους κατά καιρούς αγώνες του Έθνους ,για να τιμήσουμε με τη συμμετοχή μας  τουςΗΡΩΕΣ ΑΜΑΡΙΩΤΕΣ, που θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι.
 Το Ιερό Μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, ώρα  10:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, Ομόνοια. Να  είμαστε όλοι εκεί. Είναι χρέος μνήμης και τιμής και καλό θα είναι αυτή τη μέρα να την αφιερώσουμε στους ήρωες μας , να προσευχηθούμε και να λειτουργηθούμε σ’ αυτή την εκκλησία όλοι οι Απόδημοι  Αμαριώτες και φίλοι μας.
  Στο  Μνημόσυνο έχει προσκληθεί να χοροστατήσει όπως κάθε χρόνο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάμπης ,Συβρίτου και Σφακίων κ.κ. Ειρηναίος.
      Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1.Αρχιερατικό Μνημόσυνο στην εκκλησία.
2.Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στο 
   Αμαριώτικο Σπίτι. *(Παράκληση όσοι επιθυμούν αντί στεφάνου στη μνήμη των Ηρώων να καταθέσουν το ποσόν στην Αμαριώτικη Φωνή).
3.Ομιλία στο Αμαριώτικο Σπίτι , από τον κ. Αριστομένη Συγγελάκη Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
4.Ριζίτικο τραγούδι από τους Ριζίτες Αμαριώτες.           
Θα ακολουθήσει  κέρασμα.
   ΣΗΜ: Παρακαλούμε τα  Σωματεία- μέλη να επιμεληθούν , να φέρουν τα λάβαρά τους στην εκκλησία και να ενεργοποιήσουν τα μέλη τους για συμμετοχή και τιμητική παρουσία στην εκδήλωση μνήμης και τιμής.
   Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.
 
                              Με εκτίμηση
                           Για το Δ.Σ της Ομοσπονδίας
 
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ                      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΟΥΔΑΚΗΣ
Αριθμός Προβολών: 1