ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Στις τελευταίες κρίσεις ανώτερων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αη Γιάννης Αμαρίου είχε την τιμητική του. Επάξια προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και κατέλαβε την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνης ο Παραδεισανός Αδάμ του Αλεξάνδρου. Αξιωματικός με επιπλέον σπουδές στο τμήμα κοινωνιολογίας, σχολεία γλωσσομάθειας και σχολές της Αστυνομίας, που του επιτρέπουν να φθάσει ακόμη πολύ ψηλότερα. Άλλωστε και παλιότερα, ο Αη Γιάννης είχε αναδείξει αρχηγό της τότε Ελληνικής Χωροφυλακής.

Επίσης, με τα πρόσφατα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, με πολύ καλή σειρά πέτυχε στην νεοσύστατη Σχολή Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος και Ακτοφυλακής ο Παραδεισανός Άγγελος του Μιχαήλ, με καταγωγή από τον Αη Γιάννη. Οι προοπτικές των συγκεκριμένων αξιωματικών – στελεχών είναι πολύ αισιόδοξες, αφού οι ακτές της χώρας μας ανέρχονται στα 15.000 χιλιόμετρα και η συγκεκριμένη Σχολή προέκυψε ως εθνική ανάγκη των τελευταίων ετών.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον μεν πρώτο και σε ανώτερα. Στον δεύτερο, καλές σπουδές και να αναδειχθεί στις ανώτατες θέσεις του Λιμενικού Σώματος.

Ο πρωτοξάδελφος και θείος

ΠΑΡΔΕΙΣΑΝΟΣ ΑΔΑΜ του Ιωάννου.


Αριθμός Προβολών: 102