ΓΑΜΟΣ – ΓΕΝΝΗΣΗ

Στις 12/6/2021 ο Βιγλιράκης Μιχάλης του Εμμανουήλ και η Κραουνάκη Ζαχαρένια του Νικολάου τέλεσαν πολιτικό γάμο στο Ρέθυμνο και στις 10/8/2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Τους ευχόμαστε να ζήσουν και να τους ζήσει το νεογέννητο.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος στο χωριό μας, στο Ναό της Παναγίας με μεγάλη συμμετοχή πιστών η εορτή αφιερωμένη στη χάρη της.
Λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και πανηγύρι παρά μόνο το καθιερωμένο εδώ και χρόνια κέρασμα μετά το τέλος της θείας λειτουργίας στο διαμορφωμενο κατάλληλα προαύλιο χώρο, με όλα τα μέτρα προστασίας από το συγχωριανό μας κο Χανιωτάκη Μανώλη, όπου κάθισαν και όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκαν και φέτος όλες οι λειτουργίες σε όλα τα παρεκκλήσια του χωριού, η αρχή έγινε από την ανάβαση στην κορφή του Κέντρους στο εκκλησάκι της Ανάληψης και συνεχίστηκε στην Αγ. Παρασκευή στο Καρδάκι, στον Αγ. Παντελεήμονα στην τοποθεσία Γούλα, ο οποίος ανακαινίσθηκε πλήρως από ευσεβή συγχωριανό μας, στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού στο Σμιλέ όπου μετά το πέρας της λειτουργίας η οικογένεια του Γιώργου Γιαννουλάκη παρέθεσε πλούσιο κέρασμα στην οικία τους στη θέση Κυπαρισσάκι.
Ευχαριστούμε την οικοδέσποινα κα Μαρία Γιαννουλάκη για τα πλούσια εδέσματα.
Επίσης την 1η Σεπτέμβρη εκκλησιαστήκαμε στο παρεκκλήσι του Αγ Νικολάου του Κουρταλιώτη που έχει χτιστεί από τον αειμνηστο Χαρίτο Κορωνάκη και διατηρείται σε άριστη κατάσταση από την οικογένειά του.
Ήταν μια εξαιρετική ημέρα καθώς όλες οι νοικοκυρές του χωρι9ού φρόντισαν μετά το τέλος της εκκλησίας να κεράσουν όλους τους παρευρισκόμενους σε τραπέζι που στήθηκε έξω από το εκκλησάκι. Στη σκιά των δέντρων κι με το αεράκι από την Σάμιτο και τον Ψηλορείτη να μας δροσίζει.
Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία να ξανανταμώσουμε όλοι μαζί.
Αριθμός Προβολών: 9