Κοινωνικά:

Βαπτίσεις:

– Στις 26-12-2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης του Βασιλείου και η Χρυσούλα Ιερωνυμάκη βάπτισαν την κόρη τους στο Ρέθυμνο. Το όνομα αυτής Ελένη-Μαρία. Να τους ζήσει.

Γεννήσεις:

– Στις 7-1-2018, η Ματούλα Γαληνάκη απέκτησε το πρώτο της εγγόνι. Η κόρη της Άννα απέκτησε ένα αγοράκι. Να τους ζήσει.

Θάνατοι:

– Στις 2-1-2018 πέθανε ο Μανώλης Δουλγεράκης του Νίκου, σε ηλικία 68 ετών. Η κηδεία του έγινε στο Μέρωνα.

– Στις 25-1-2018 πέθανε ο Γιάννης Καναβάς του Νίκου, σε ηλικία 71 ετών. Η κηδεία του έγινε στο Μέρωνα.

– Στις 15-2-2018 πέθανε ο Μανώλης Λιουδάκης του Γεωργίου, πεθερός του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού, σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του έγινε στο Μέρωνα στις 18-2-2018.

– Στις 18-2-2018 πέθανε ο Κωνσταντίνος Θεοδωράκης του Νίκου, σε ηλικία 95 ετών. Η κηδεία του έγινε στη Ζάκυνθο.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των θανόντων.

Εκδηλώσεις:

– Την Κυριακή 11-2-2018 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από την Τοπική Κοινότητα, την Ενορία της Εκκλησίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο του Μέρωνα.

– Στις 19-2-2018 πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο για άλλη μία χρονιά η καθιερωμένη εκδήλωση για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέρωνα. Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακά νηστήσιμα εδέσματα προσφοράς του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέρωνα. Στη λύρα ο χωριανός μας Χαράλαμπος Αγγελάκης χάρισε ωραίες στιγμές στους παρευρισκομένους. Τέλος όλοι οι χωριανοί συμμετείχαν με πολύ κέφι στη διοργάνωση και οι περισσότεροι όντας μασκαρεμένοι προσέφεραν άφθονο γέλιο και πολύ διασκέδαση. Και του χρόνου !!!

– Το Σάββατο 14-4-2018 το βράδυ, θα λάβει χώρα ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέρωνα ο «Άγιος Παντελεήμονας» στο Κρητικό Κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» στο Μοσχάτο (Πειραιώς αρ. 68). Παρέα θα μας κρατήσουν ο Αντώνης Μαρτσάκης και το συγκρότημα του. Φέτος για πρώτη φορά ο χορός μας θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και στο ίδιο κέντρο μαζί με το χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου του Φουρφουρά. Σας περιμένουμε όλους για ένα Αμαριώτικο γλέντι με καλό φαγητό, άφθονο κρασί και πολύ χορό.

Αριθμός Προβολών: 74