Κοινωνικά:
Γεννήσεις:
– Στις 29-9-2018 ο Γιώργος και η Ρένα Χαραλαμπάκη απέκτησαν το δεύτερο τους εγγόνι. Η κόρη τους Μαρία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Να τους ζήσει.
Θάνατοι:
– Στις 9-12-2019, πέθανε ο Θύμιος σύζυγος Μαρίας Καλλέργη.
– Στις 13-1-2019, πέθανε η Κατίνα Καλοειδά, σύζυγος Χρήστου, σε ηλικία 83 ετών. Η κηδεία της έγινε στο Μέρωνα.
– Στις 10-2-2019, πέθανε η Αλεξάνδρα Σημαντήρη-Νικητάκη σε ηλικία 76 ετών. Η κηδεία της έγινε στο κοιμητήριο Καλλιθέας.
– Στις 21-2-2019, πέθανε ο Ανδρέας Γαληνός, σε ηλικία 79 ετών. Η κηδεία του έγινε στο Μέρωνα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των θανόντων.
Πανεπιστημιακές σπουδές – Μεταπτυχιακό – Διδακτορικό:
– Η Δάφνη Σταυρουλάκη-Γρηγοριάδη της Λένας και του Γεωργίου ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Η ανωτέρω θα συνεχίσει τις σπουδές της με διδακτορικό πρόγραμμα. Τα συγχαρητήρια μας.
Εκδηλώσεις Αδελφότητας Μέρωνα «Ο Άγιος Παντελεήμονας»:
– Την Κυριακή 13-1-2019 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός-κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Μέρωνα ο «Άγιος Παντελεήμων» στο κρητικό Κέντρο «ΖΟΡΜΠΑΣ». Φέτος έκαναν την τιμή στο Σύλλογο του Μέρωνα να διασκεδάσουν τους Μερωνιανούς της Αθήνας με παραδοσιακούς σκοπούς και κοντυλιές τρεις συγχωριανοί μας, που ήρθαν από τον Μέρωνα, ειδικά για το χορό του Συλλόγου μας. Στο φετινό χορό μας διασκέδασαν ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στη λύρα, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στο μαντολίνο και ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΛΟΕΙΔΑΣ στο λαούτο !!! Πραγματικά ήταν ένα αυθεντικό Μερωνιανό γλέντι, όπου ο κόσμος διασκέδασε με την καρδιά του μέχρι το βράδυ. Θερμές Ευχαριστίες στα παιδιά που ήρθαν από την Κρήτη αποκλειστικά για το χορό του Συλλόγου μας. Επίσης ευχαριστούμε τους χωριανούς και τους φίλους του χωριού μας που για μία ακόμη φορά τίμησαν τον Μέρωνα με την παρουσία τους, καθώς και φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πουλήθηκαν όλα τα ημερολόγια για το 2019 που μας έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέρωνα. Στην εκδήλωση πουλήθηκαν και λαχνοί για την ενίσχυση του σωματείου και οι τυχεροί κέρδισαν τα δώρα τους.
– Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση των εκλογών της Αδελφότητας Μέρωνα «Άγιος Παντελεήμονας», οι οποίες διεξήχθησαν στις 17-2-2019 στο Αμαριώτικο Σπίτι και την εν συνεχεία σύγκληση σε σώμα των εκλεγμένων μελών προέκυψε η νέα σύνθεση του Δ.Σ. για την τριετία 2019-2022 ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΔΡΑΜΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΜΙΑΣ: ΒΑΜΙΕΔΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΕΛΗ: ΑΔΡΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΛΟΕΙΔΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο του νέου Δ.Σ.

Αριθμός Προβολών: 58